7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Tālrunis tavas dzīves vienkāršošanai

 

Tālrunis G700 palīdzēs tev dzīvot pilnīgi. Šis personiskais plānotājs, ievietots kabatā, rokas stiepiena attālumā vienviet glabās adresātu sarakstu, kalendāru, piezīmes, attēlus un iecienītākās tīmekļvietnes. Pieskaries un uz priekšu!

Tālrunim G900 ir visas tālruņa G700 iespējas, kā arī 5 megapikseļu skāriena automātiskā fokusa kamera, skāriena attēlu albums un redaktors. Tas ir lieliski piemērots tiem, kuri meklē viena pieskāriena multivides iespējas, kas apvienotas ar plānotāju.

g700_silk_bronze_200

Piekļūsti kalendāram, sazinies ar ģimeni un draugiem un pieraksti un saglabā savas piezīmes tālrunī. Ar tālruni G700, izmantojot irbuli, vari rakstīt piezīmes tieši uz ekrāna gluži tāpat kā to darītu ar pildspalvu uz papīra un saglabāt tās uz tālruņa darbvirsmas, lai sev vēlāk atgādinātu – gluži tāpat, kā pielīmējot piezīmju lapiņu pie ledusskapja. Tu vari uzzīmēt karti uz vietējo veikalu vai arī rakstīt personiskās piezīmes, lai nosūtītu tās savam mīļotajam cilvēkam! Paturot visu, kas svarīgs, dodoties uz jebkuru vietu, tālrunis G700 ir visdabiskākais veids, kā vadīt savu dzīvi. Vairs nav nepieciešams atsevišķs kalendārs mājās un darbā, jo tas darbojas it visur, kurp tu dodies.

Tālruņa G900 5 megapikseļu kamera ļauj uzņemt drukāšanas kvalitātei atbilstošus attēlus, un pēc tam uzreiz dalīties ar tiem ar draugiem un ģimeni. Ierāmē uzņēmumu un izlem, kur vēlies fokusēt kameru, vienkārši pieskaroties ekrānam. Ar kameras secīgās uzņemšanas iespēju vari turēt nospiestu kameras taustiņu un uzņemt tik daudz attēlu, cik vēlies.

g900_dark_brown_angle_200

Abus tālruņus veikalos meklē jau pavisam drīz!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsTolkīna pasaule
Nākamais rakstsIr karnevālu laiks!