5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Pirmās bezvadu stereo skaņas austiņas ir klāt!

 

Logitech piedāvā savas pirmās bezvadu stereo skaņas austiņas, kas izstrādātas zvanīšanai internetā: Logitech® ClearChat PC WirelessTM. Austiņas ClearChat PC Wireless apvieno augtas kvalitātes stereo skaņu ar 2,4 GHz frekvences bezvadu tehnoloģiju, sniedzot lietotājiem iespēju brīvi pārvietoties bez vadiem arī tad, ja zvanīšanai izmanto balss pārraidi internetā.

Arvien vairāk un vairāk cilvēku zvanīšanai izmanto internetu, bet līdz šim viņiem nebija izvēles iespēju starp vadu austiņām, kas liek tiem atrasties pie datora, un bezvadu austiņām, kas piedāvāja sliktu skaņas un balss kvalitāti. Ar austiņām Logitech ClearChat PC Wireless cilvēki var zvanīt no datora arī baudot uzkodas, sēžot uz dīvāna vai arī atslīgstot krēslā, tai pat laikā baudot vēl nekad nebijušas ērtības un tik labu skaņu.

austinjas2_200

Ar austiņām Logitech ClearChat PC Wireless cilvēkiem ir iespējams brīvi pārvietoties līdz pat 10 metru attālumā no sava datora. Ar komplektā iekļauto USB raidītāju austiņas bez grūtībām var pievienot PC vai Mac tipa datoram uzreiz pēc izņemšanas no iepakojuma, jo nav nepieciešama nedz programmatūra, nedz arī savienošana pārī.

Tā kā austiņas ClearChat PC Wireless ir izstrādātas, domājot par ērtu to lietošanu, tās ir aprīkotas ar polsterētu austiņu turētāju un elegantiem ausu paliktņiem. Austiņas darbojas ar pazīstamākajām ziņojumapmaiņas programmām, tostarp Skype, Windows LiveTM, Yahoo!®, Google Talk® un AIM®.

austinjas_200

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsBauda iepirkties
Nākamais rakstsTuvojas Rīgas modes nedēļa