6.8 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Logitech izziņo jauno Krāsu kolekciju

 

"Esam padarījuši populārākos izstrādājumus krāsainus, tādejādi pircēji var piešķirt gandrīz pastāvīgajai mijiedarbībai ar tehnoloģiju personību un individualitāti," sacīja Rorijs Dūlejs, Logitech vadības ierīču nodaļas vadītājs. "No pancīgiem līdz kiberšikiem motīviem, Logitech Krāsu kolekcija ļauj lietotājiem redzēt, kā tehnoloģijas var palīdzēt darbināt cilvēcisko izteiksmi, neupurējot kvalitāti vai saturu."

k360_white_430

Kolekcija ir izstrādāta, lai pārveidotu jūsu iecienītos datora piederumus par pašizpausmes formu. Piederumu sēriju ir iedvesmojis jau zināmā un nākotnes krustošanās punkts. Tā piedāvā mākslinieciski veidotus, stilīgus produktus, kas apvieno aizrautību par tehnoloģijām un roku darinājumu siltumu par cenu, kuru var atļauties visi.

c270_black_430

Ar trafaretu krāsotas kontūras un ar roku zīmēti elementi rada īpašus rakstus, kas ir raisoši, taustāmi, dinamiski un ļoti izteiksmīgi. Tādēļ, ka dizains atšķiras pelēm, tastatūrām un tīmekļkamerām, ar Logitech jaunāko kolekciju ir viegli izveidot neatkārtojamu ansambli.

Sagaidāms, ka jaunie dizaini veikalos būs nopērkami augusta beigās.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsSen tas laiks.
Nākamais rakstskā ir?