8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Taustāmāka pasaule ar Logitech Touch Mouse M600

 

Jaunā pele ļauj ērti vilkt un ritināt. Pasaules vadošais datorpeļu ražotājs Logitech atklāja Logitech Touch Mousse M600 – peli ar skārienvirsmu, kas ļauj datorā pārvietoties intuitīvi ar pirkstiem.

Ar Logitech Touch Mouse M600 jūs varat vilkt un ritināt, lai arī kur jūsu pirksti atrastos uz peles. Tās modernais dizains, noapaļotās malas un lietošanas ērtībām konstruētie izliekumi šo skārienpeli padara ērtu jūsu rokai un tā izskatīsies labi visur, kur izmantojat savu klēpjdatoru.

Logitech Flow Scroll progranmatūra nodrošina ritināšanu, kas ir plūstoša, gluži kā ritināšana viedtālrunī. Slidiniet savu pirkstu pa skārienvirsmu, lai iegūtu tūlītēju, nepārtrauktu un brīvi plūstošu ritināšanu pa tīmekļlapām.

Peles unikālā forma ir konstruēta tā, lai ar to būtu ērti veikt visbiežāk veiktos uzdevumus – norādīšanu, klikšķināšanu un ritināšanu. Tā būs piemērota kā kreiļiem, tā labročiem, jo klikšķināšanas laukumus var viegli noteikt no jauna ar Logitech SetPoint programmatūru. Turklāt Logitech Touch Mouse M600 ir nelielais Logitech Unifying uztvērējs, ar kuru var pieslēgt līdz pat sešām saderīgām pelēm un tastatūrām ar vienu USB pieslēgvietu. Pievienojiet tastatūru, pārslēdzieties starp pelēm bez nepieciešamības mainīt uztvērējus vai aizņemt citas USB pieslēgvietas.

Šī elegantā pele ir tas, ko varētu gaidīt no Logitech – ar gludu pamatni, uzlabotu optisko izsekošanu un ļoti vienkāršu lietošanu. Logitech Touch Mouse M600 ir godalgota International CES Innovations 2012 Design and Engineering Awards datoru ārējo ierīču kategorijā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.