6 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Modele Nataša Polija noslēgusi līgumu ar L’Oréal Paris

 

Krievu izcelsmes modele Nataša Polija (Natasha Poly), modes pasaulē sacēlusi īstu vētru un noslēgusi līgumu ar L’Oréal Paris, kļūstot par zīmola starptautisko pārstāvi. Piecpadsmit gadu vecumā viņa uzvarēja modeļu konkursā Maskavā un jau 2004.gadā debitēja uz modes mēles pasaulslavenā modes nama Emmanuel Ungaro kolekcijas skatē. Kopš 2004.gada rudens/ziemas sezonas Natašas talants un apņēmība ļāvusi viņai piedalīties vairāk nekā 54 modes namu šovos, ieskaitot tādu vadošo starptautisko zīmolu skatēs kā Jean Paul Gaultier, Yves Saint Laurent, Roberto Cavalli, Chanel un Valentino.

Savos 25 gados Natašai ir īpašs dzīvesstāsts. Viņas dzīves ceļš bijis unikāls un aizsācies nelielā pilsētiņā Permā, netālu no Urāliem, un vedis viņu taisnā ceļā uz modes zvaigžņu pasauli. Kopš Natašu Poliju atklāja Francijas Vogue galvanā redaktore Karīna Roitfelde (Carine Roitfeld), viņa septiņas reizes pozējusi žurnālu pirmajiem vākiem. Nataša bijusi Calvin Klein ikona, Victory Secret eņģelis un 2009. gadā izvēlēta par vienu no Amerikas Vogue tā brīža topmodelēm.

“Natašas apburošais skaistums nodrošinājis viņai nozīmīgu lomu modes pasaulē īsā laika periodā. Būdama satriecoši skaista, mūsu jaunā Krievijas ikona ir apveltīta arī ar daudzpusīgu stila izjūtu un pārsteidzošu personību. Es jūtos saviļņots sadarboties ar vienu no pasaulē talantīgākajām supermodelēm, kura pati saviem spēkiem izcīnījusi sev daudzsološu nākotni modes pasaulē,” saka Sirils Šapijs (Cyril Chapuy), L`Oréal Paris Starptautiskais zīmola prezidents.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.