8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops: Kā uzvedas sieviete, kad ir iemīlējusies?

 

Jaunava – Kad runājam par sievieti-Jaunavu, uzmanība ir jāpievērš detaļām. Jaunavas jūtas nav acīmredzamas. Viņa var kautrēties un satraukties par attiecībām, bet centīgi strādās pie tā, lai viss izdotos. Kad viņa ir iemīlējusies, viņa ir atvērta vīrieša vajadzībām, un, kamēr viņš atbild ar to pašu, viss ir labi.

Svari – Sieviete-Svari ir lieliska draudzene, kurai patīk klausīties. Kad viņa iemīlas, viņa atveras un atklāj visus savus noslēpumus. Ja viņa jūt, ka attiecības nevirzās uz priekšu, viņa dara visu, lai mainītu situāciju uz labo pusi. Viņa parasti cenšas izvairīties no konfliktiem un to risināšanas, bet, kad runa ir par iemīlēšanos, viņa ir gatava apspriest problēmas.

Skorpions – Sieviete-Skorpions ir diezgan privātīpašnieciska, tāpēc viņas greizsirdība ir sava veida mīlestības izpausme. Viņa centīsies uzvesties mierīgi līdzās savam izredzētajam, bet, kad viņas jūtas sāks nākt uz āru, viņa sāks izprašņāt un pat apšaubīt. Šī sieviete ir gādīga un uzticīga, bet necieš melus. Viņa var arī rotaļīgi ķircināt, jo tā viņa izrāda savas jūtas.

Strēlnieks – Sieviete-Strēlnieks augstu vērtē savu brīvību, tāpēc, kad redzi, ka viņa velta vīrietim savu laiku, iespējams, viņa ir iemīlējusies. Viņa vēlas iepazīt cilvēku. Viņas ziņkārība pastiprināsies un pārvērtīsies par patiesām jūtām. Pret vīrieti viņa izturēsies optimistiski un uzdos viņam daudz jautājumu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.