9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops: Vai tu spētu izdzīvot šausmu filmā?

 

Kā tu domā, ja tu nokļūtu šausmu filmu varoņu vietā, cik ilgi tu izdzīvotu? Ko par to saka tava zodiaka zīme? Mēs esam sastādījuši topu, sākot ar zīmēm, kas nomirs visātrāk, un beidzot ar tām, kas izdzīvos visilgāk.

Dvīņi – Dvīņi ies bojā pirmie. Mums visiem patīk Dvīņi, jo viņi ir jebkuras ballītes dvēsele un ar viņiem ir jautri. Tomēr, lai izdzīvotu šausmu filmā, prasme parunāties un pajautroties nav tā, kura palīdzēs aizbēgt no zombijiem.

Auns – Auns ir pārāk drosmīgs un avantūrisks, un tieši tas viņu pazudinās. Tieši viņš būs tas, kurš briesmu pilnā brīdī piedāvās grupai sadalīties un aiziet paskatīties, kas par briesmīgu troksni nāk no blakus mājas. Šīs zīmes pārstāvjiem patīk riskantas idejas.

Lauva – Lauvam patīk būt uzmanības centrā, tomēr šausmu filma nav tā vieta vai laiks, kur vajadzētu izrādīties. Tur labāk palikt nemanāmam un slēpties ēnā. Taču, tā kā tas nav Lauvas stilā, viņš obligāti ies izrādīties citu priekšā. Pat, ja ar to viņa loma beigsies.

Ūdensvīrs – Ņemot vērā to, ka viņš ir pārāk neatkarīgs un nepieder pie lielām cilvēku grupām, Ūdensvīrs drīzāk būs tas sērijveida slepkava, nevis tas, kuru medī. Pie tam, Ūdensvīram piemīt patiesa drosme un pašpārliecinātība, kas padara viņu par vieglu mērķi. Viņš izdomās plānu, noticēs tam un gribēs to realizēt, pat, ja tas ir ļoti bīstami.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.