1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Horoskops: Vai tu spētu izdzīvot šausmu filmā?

 

Skorpions – Viņš ir vērīgs, drosmīgs un prot novērtēt situāciju. Viņš izdzīvos ilgi jebkurā šausmu filmā, jo prot savaldīties, kad tas ir nepieciešams (nevis tā kā Auns). Ja viņš tomēr ies bojā, tad tas notiks cīņā, pārliecinoties, ka viņš ir paspējis spēcīgi ievainot pretinieku.

Svari – Svari ir klusa un mierīga zodiaka zīme, kura visus aizsargā. Viņi tā arī pārvietojas bariņā, mierīgi un nemanāmi, slēpjoties aiz biedru mugurām un īpaši neizrādoties. Šīs zīmes pārstāvji klusē un vienkārši dara to, ko viņiem saka, tāpēc viņu izredzes izdzīvot šausmu filmā ir lielas.

Jaunava – Vienīgā problēma scenārijā Jaunavai ir tāda, ka viņu laicīgi nepabrīdināja par to, ka tā ir šausmu filma. Šī zīme ir tik organizēta un līdzsvarota, ka spēs izglābt sevi un draugus visdrošākajā veidā. Iespējams, tu pat redzēsi Jaunavu filmas beigās, jo viņa veiksmīgi evakuējas uz citu vietu, kur viņai nekas nedraud.

Mežāzis – Mežāzis ir auksts un vērīgs, kas var būt problēma reālajā dzīvē, bet priekšrocība šausmu filmā. Viņš pieņem lēmumu tikai balstoties uz to, kā tas ietekmēs viņa dzīvi. Mežāzis visu līdz pēdējai detaļai izskaitļos, tāpēc arī izdzīvos. Viņš ir pēdējais varonis šausmu filmā!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.