8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops: Zodiaka zīmes, kuras visvieglāk iemīlas

 

Pavasaris noteikti ir tas laiks, kad daudziem vairāk par visu gribas iemīlēties. Ir cilvēki, kuriem tas izdodas diezgan grūti un prasa daudz laika, bet ir arī tādi, kuri iemīlas gandrīz katru dienu, neatkarīgi no gadalaika. Kuru zodiaka zīmju pārstāvji tie ir?

Zivis

Zivis pastāvīgi meklē savu ideālo mīlestību, jo bez tās viņas vienkārši nespēj dzīvot. Ja Zivs ir iemīlējusies, viņa elpo un dzīvo. Tiesa gan, šīs zīmes pārstāvjiem daudz vienkāršāk šķiet iemīlēties fantāzijā, sapņos un seriālu varoņos, nevis īstā cilvēkā, kurš nāk gan ar pozitīvām emocijām, gan ar pagātni un trūkumiem.

Lauva

Lauvās nereti kāds iemīlas, tāpēc, rīkojoties pēc labākās sirdsapziņas, viņi šo mīlestību pieņem kā dāvanu, taču paši iemīlas retāk. Bet pieņem viņi šo mīlestību gandrīz vai desmit reizes dienā. Taču arī iemīlēties viņiem nākas, jo bez šīs sajūtas viņi smok. Par laimi, daba viņus ir apveltījusi ar spēju ātri iemīlēties un tikpat ātri no tā atslēgties, ja interese ir zudusi. Nekā personīga!

Svari

Svaru dzīves moto ir šāds: vēlos vairāk mīlestības, vairāk jūtu, vairāk uzmanības. Viņi pavisam viegli var iemīlēties, taču problēma sākas pēc tam. Līdz ko uzrodas cilvēks, kurš vēlas Svariem šo mīlestību, uzmanību un jūtas dāvāt, Svaru vajadzība pēc mīlestības izzūd. Tāds apburtais loks vien sanāk.

Dvīņi

Dvīņu zīmes pārstāvji iemīlas zibenīgi, kaislīgi un uz…. kādiem sešiem mēnešiem, ja būsim godīgi. Pie tam, katru reizi viņi ir pārliecināti, ka šī reize patiesi ir uz visiem laikiem, ka beidzot viņi ir sastapuši to īsto cilvēku. Un tā ir taisnība. Vienkārši lieta ir tāda, ka šodien Dvīņi ir viens cilvēks, bet rīt – jau cits. Tāpēc šodien viņi mīl vienu, bet jau rīt var iemīlēt citu.

Strēlnieks

Zodiaka zīme, kas visvieglāk iemīlas un visvieglāk izšķiras. Var pat būt neuzticīgi… Strēlnieks, būtībā, neprot dzīvot bez mīlestības: ja viņš ir vientuļš, dzīve zaudē jēgu. Mīl šis cilvēks spēcīgi un kaislīgi, bet ātri „izdeg”. Tāpēc, līdz ko pirmais emociju vilnis ir garām, Strēlnieks dodas medīt nākamo mīlestības donoru. Taču, ja patiesi vēlas, var arī pastāvīgi no jauna iemīlēties jau esošajā partneri, pie tam, katru reizi ar jaunu spēku.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.