8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops: Lūk, kas katrai zodiaka zīmei būtu jāzina par attiecībām

 

Vērsis

Nebaidies būt ievainojama

Vērsis vienmēr sargā savu sirdi. Viņš nevēlas dod kādam iespēju sevi sāpināt. Viņš baidās, ka, līdz ko kādam atvērsies un izstāstīs savus lielākos noslēpumus, viņš dos iemeslu sevi sāpināt. Tā ir nepatiesa taktika. Tev var būt vajadzigs ilgs laiks, līdz tu sapratīsi savas jūtas pret cilvēku un sajutīsi sevi drošībā. Taču, līdz ko tas notiks, tu varēsi justies komfortabli un laimīgi.

Jaunava

Pasaulē nav ideālu cilvēku, un tas ir normāli

Tu esi kritiska, uzstādi augstas prasības pret sevi un citiem, un uzskati, ka tas nav nekas slikts. Taču lieta ir tāda, ka dažkārt tu pieturies pie nereālistiskiem standartiem, koncentrējies uz negatīvo un ignorē visas pozitīvās cilvēku īpašības. Tā nevar turpināties – agri vai vēlu tev nāksies atslābt un ļaut cilvēkiem būt tādiem, kādi viņi ir. Tev būs jāizlemj, kas ir tas, ko tu vari pieņemt, un kas ir tas, ko tu nevari pieņemt.

Mežāzis

Veltī vairāk laika tiem, ko mīli

Tava darba ētika un idejas iedvesmo un mudina rīkoties, tāpēc nevajadzētu atteikties no karjeras. Tomēr ir jāsaprot, ka ar šādu pieeju ikdienai un dzīvei kopumā tu maz laika veltī savam partnerim. Ilgākā laika posmā tas var neatgriezeniski sabojāt attiecības. Tev ir tik saspringts ikdienas grafiks un lielas ambīcijas, ka tu aizmirsti būt kopā ar mīļoto cilvēku.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.