6.4 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Horoskops: Lūk, kas katrai zodiaka zīmei būtu jāzina par attiecībām

 

Dvīņi

Nekas nespēj aizstāt lojalitātes trūkumu

Dažkārt uz tevi ir grūti paļauties. Tev ir grūti sevi pārliecināt būt kopā ar vienu cilvēku. Daudz interesantāk tev šķiet turēt līdzās rezerves variantu, ja nekas nesanāks ar pirmo. Nenolaidies līdz „brunču mednieka” līmenim. Tu esi labāka par to, un tu to zini. Vienīgais, ko tev ir jāzina, ir tas, ka uzticību ir grūti iegūt, bet viegli pazaudēt. Tas ir jāpieņem, ja vēlies veidot nopietnas attiecības.

Svari

Dvēsele ir svarīgāka par izskatu

Svari rūpējas par savu izskatu vairāk, nekā citu zīmju pārstāvji. Viņi piemeklē atbilstošu grimu, apģērbu, regulāri atjauno manikīru, un vēlas sev līdzās redzēt cilvēku, kas arī ir skaists un rūpējas par savu ārieni. Tomēr tas nereti var novest līdz neapmierinātībai attiecībās. Padoms: Iemācies saskatīt to, kas slēpjas aiz skaistas ārienes. Ne vienmēr tas, kas ir skaists ārpusē, tāds ir arī iekšpusē.

Ūdensvīrs

Lai atrastu savu „īsto un vienīgo”, ir jāpārskata savi standarti

Augstu standartu esamība nav slikta lieta, taču to dēļ var gadīties bieži vilties partneros. Tevi, kā likums, satrauc muļķīgas lietas – tu vari sagribēt tikties tikai ar to cilvēku, kurš ir redzējis visas tavas mīļākās filmas vai klausās to pašu mūziku, ko tu. Protams, vienmēr ir svarīgi rast kopīgas intereses, taču ir arī daudz svarīgākas lietas –  vai viņš attiecībās un dzīvē vēlas to pašu, ko tu? Vai viņš ciena un atbalsta tavas pūles? Viņš ir pacietīgs un jauks? Lūk, tas ir daudz svarīgāk par kopīgām interesēm.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.