-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Horoskops nedēļai: 6.-12.augusts

 

Lauva

Lauvām vajadzētu izrādīt savas diplomātijas spējas. Saspringto atmosfēru ir jāizkliedē ar joku un nesavtīgas attieksmes palīdzību. Ir svarīgi savaldīt savas ambīcijas, neizdarīt ne uz vienu spiedienu. Jebkurš strīds otrajā augusta nedēļā draud ar nopietnu un ilgu aizvainojumu. Veiksme būs to Lauvu pusē, kuri pratīs būt elastīgi.

Jaunava

Jaunavas var droši plānot nākotni. Retrogrāda Merkūrs ļauj viņām darīt to, kas viņām visvairāk patīk. Bez konkrēta plāna un aprēķina Zemes stihijas pārstāvji neko neuzsāk. Viņi rūpīgi analizē ikvienu situāciju un katru projektu izstudē no visām pusēm. Šī nedēļa tam ir lieliski piemērota. Brīvdienas gan labāk veltīt mīļajiem un tuvajiem cilvēkiem. Alkohola vietā labāk izvēlies ūdeni, citādi nākamās nedēļas sākums būs grūts.

Svari

Svari var mierīgi strādāt visu nedēļu. Pārrunas ar darījumu partneriem būs veiksmīgas, bet nodibinātie sakari – stabili. Svarīgi ir tas, ka savstarpējās attiecībās Svari sajutīs vieglumu. Partneris priecēs ar sapratni un īstajā brīdī izteiktiem komplimentiem. Brīvdienās veltī laiku kosmētiskajam remontam – atbrīvojies no vecām lietām un ievies kārtību majoklī.

Skorpions

Skorpionam vajadzētu saudzēt sevi. Apkārt valdīs pārāk saspringta gaisotne. Aptumsums, daudzu planētu retrogrāda kustība… Tas viss atstās iespaidu uz Skorpiona darba un savstarpējās komunikācijas spējām. Šajā nedēļā vairāk laika vajadzētu pavadīt ārā, svaigā gaisā, ēst svaigus dārzeņus un augļus. Tas tā, lai veselība nepieviļ nepiemērotākajā brīdī.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.