9.6 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Horoskops nedēļai: 6.-12.augusts

 

Strēlnieks

Reti kurš prot domāt tik pozitīvi kā Strēlnieks. Šis cilvēks lieliski plāno savu nākotni, kad nesaskaras ar sīkām problēmām. Otrajā nedēļas pusē vajadzētu maksimāli novērsties no grūtībām mājās un veltīt visu savu laiku karjerai. Tas ļaus svētdienā lieliski atpūsties pie dabas. Galvenais, nemelo partnerim, klientiem un draugiem – godīgi stāsti par iemesliem, kādēļ kavē tikšanos.

Mežāzis

Mežāzim būs patstāvīgi jātiek galā ar retrogrāda Marsa enerģiju. Taču, ar pareizo attieksmi, visas problēmas viegli atrisināsies. Pat pietiks spēka, lai palīdzētu draugiem ar viņu darbiem. Galvenais ievēro līdzsvaru starp miegu un darbu, un tad viss būs kārtībā.

Ūdensvīrs

Ja līdz šim Ūdensvīrs neko nedarīja, tad nedēļas otrā puse ir lieliski piemērota startam. Ir pienācis laiks nobeigt izklaides un atvaļinājumus. Ir jāsāk aktīvi strādāt un rīkoties. Pārdomāts plāns ļaus veiksmīgi uzsākt jaunus projektus. Ar kolēģiem un draugiem labāk nestrīdēties. Saglabā veselo saprātu un cieņu. Tas noderēs nākotnē.

Zivis

Zivīm ir rūpīgāk jāseko līdzi tam, ko viņas runā. Kontrolēt katru vārdu. Protams, ja vien nevēlies iesaistīties kādā nopietnā strīdā. Nevajadzētu arī pārpūlēties fiziski: pastāv iespēja, ka pasliktināsies veselība. Saules aptumsuma ietekmi var pārdzīvot ar atpūtu pie ūdeņiem un dabas.

 

Materiāli rakstam no „Allwomens”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.