1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops: Kas tevi sagaida novembrī?

 

Auns – Tev būs tieksme pārspīlēt, tevi bieži piemeklēs īgnums un dusmas, bet nepievērs tam pastirpinātu uzmanību. Ieteicams nelietot alkoholu. Aizbrauc pie kāda ciemos, apmeklē teātri un ievēro satiksmes noteikumus. Atceries, ka šis ir mēnesis, kurā jāatjauno attiecības ar sev tuvajiem, noteikti nekritizē citus. 

Vērsis – Būs jānožēlo agrāk izdarītais. Atsakies no vētrainām izpriecām, labāk pavadi laiku pie dabas vai piekop kādu jaunu hobiju. Esi uzmanīga iepazīstoties ar jauniem cilvēkiem, jo kāda iepazīšanās var tavā dzīvē vērpt jaunas intrigas!

Dvīņi – Esi uzmanīga ar savām finansēm. Ja aizdosi naudu, tad pārliecinies, ka tev būs iespēja to arī atgūt, noteikti neiesaisties riskantos darījumos vai pirkumos. Tu ilgojies pēc piedzīvojumiem un jaunām sajūtām, tādēļ ir pienācis laiks atvaļinājumam un kādam spontānam ceļojumam. 

Vēzis – Pievērs uzmanību darbam, šis būs ļoti saspringts mēnesis. Iespējams, ka satiksi kādu sen neredzētu paziņu, tas uzlabos tavu dienu! Novembrī tevi pārņēmis nogurums, skarbi tuvinieku izteicieni nav jāuzskata par naidīgiem, uzmani savas domas un motivē sevi.  

Lauva – Var būt depresīvs noskaņojums, neiedziļinies bēdīgajos notikumos, atceries, ka pagātni nevar mainīt! Nekavējies vientulīgās pārdomās, dodies cilvēkos un izbaudi sabiedrību, drīz tevi gaida lieliski jaunumi.

Jaunava – Saudzē savu veselību, jo viegla saaukstēšanās var pārtapt hroniskā saslimšanā. Velti laiku sev un savai ģimenei, tev nepieciešams miers un atpūta. Neapvainojies, ja kāds pasaka ko dzēlīgu, tas nebija tā domāts. Iespējams nepieciešams pamainīt darba vidi.

Svari – Nesaskaņas ģimenē var iespaidot tavas darbspējas. Būsi neparasti konservatīva. Neiesaisties skandālos un baumās, labāk klusē un ļauj notikumiem ritēt savu gaitu. 

Skorpions – Ar visu būsi nemierā, arī ar savu veselību. Izvairies no saaukstēšanās, arī nelielas iesnas un klepus jāārstē uzmanīgi, lai neielaistu slimību. Atceries, ka problēmas nevar atrisināt bēgot, pienācis laiks uzņemties atbildību, bet neuzspied citiem savus uzskatus.

Strēlnieks – Kādas paziņas satikšana radīs lielu stresu. Novembris ir menesis, kurā tev jāsaglabā miers, fokusējies uz saviem mēŗķiem, neielaid sevī negatīvās emocijas, jo decembris atnāks ar labām ziņām!

Mežāzis – Mājās var iezagties vēsums starp ģimenes locekļiem. Nav ieteicams mainīt dzīvesvietu, iegādāties vai īrēt dzīvokli. Centies nedomāt par praktisko un attīsti savu radošo pusi, varbūt laiks hobijiem vai ģimenes izbraucienam?

Ūdensvīrs – Līdzcilvēki būs ļoti jūtīgi, tādēļ uzmanies ar saviem vārdiem, jo tu pat nepamanīsi, ja kāds apvainosies. Rūpējies par savu veselību, esi iecietīga pret savu otro pusīti.

Zivis – Neveiksies finanšu jomā. Nepiedalies vētrainās izpriecās, labāk apmeklē kādu muzeju vai teātri. Novembrī tev jāizvērtē savas prioritātes, iespējams esi uzņēmusies pārāk daudz.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.