Nepieciešams

200 g ravioli

1 sīpols

4 ķiploku daiviņas

200 g saldais krējums

Muskatrieksts, sāls, baziliks, nedaudz sviesta.

Pagatavošana

Ravioli vāri sāls ūdenī, līdz tie ir gatavi. 

Mērces pagatvošana

Sīpolu un ķiploka daiviņas sasmalcina un apcep sviestā, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi.Pielej saldo krējumu, ātri uzvāra un pievieno garšvielas. Noteicini ravioli uz sietiņa un liec uz šķīvja, tad pārlej ar mērci.

 

Lai labi garšo!

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?