9 C
Rīga
svētdien, oktobris 25, 2020

Ravioli ar īpašo ķiploku mērci

 

Nepieciešams

200 g ravioli

1 sīpols

4 ķiploku daiviņas

200 g saldais krējums

Muskatrieksts, sāls, baziliks, nedaudz sviesta.

Pagatavošana

Ravioli vāri sāls ūdenī, līdz tie ir gatavi. 

Mērces pagatvošana

Sīpolu un ķiploka daiviņas sasmalcina un apcep sviestā, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi.Pielej saldo krējumu, ātri uzvāra un pievieno garšvielas. Noteicini ravioli uz sietiņa un liec uz šķīvja, tad pārlej ar mērci.

 

Lai labi garšo!

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!