5.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Horoskops: 5 visemocionālākās horoskopa zīmes

 

Visi mēs esam cilvēki un katrs pa savam reaģējam uz dažādiem notikumiem, rīcībām un cilvēkiem.

Visiem mums mēdz būt garastāvokļa  maiņas, emocionālie sabrukumi un mūs apciemo ļaunuma sajūta. Bet ir tādi, kas šiem izrāvieniem un jūtām atdodas pilnībā, un ir tādi, kas visu patur sevī. Un šajā formulā nav pareizu sastāvdaļu. Katrs dzīvo atbilstoš saviem grafikiem un noteikumiem. Esam sastādījuši sarakstu ar 5 visemocionālākajām Zodiaka zīmēm.

Vai atradīsiet tajā sevi?

Ūdensvīrs

Viņiem patīk atrasties uzmanības centrā. Viņiem ir svarīgi, lai viņus novērtētu un cienītu. Tieši tas mudina Ūdensvīrus uz turpmākām darbībām. Strīda gadījumā no viņiem nesagaidīsiet tipisku un šablonveida uzvedību. Viņi var apraudāties un var arī nogalināt. Tādi “klusie”. Bet Ūdensvīri māk mīlēt. Tiesa gan, tikai sevi. Bet, kurš gan ir bez grēka?

Skorpions

Tie ir sarežģīti, bet taisnību mīloši cilvēki. Viņi ir nežēlīgi, kad iet runa par viņu tuviniekiem. Sava veida “ģimenes miesassargi”. No viņiem jebkurā brīdī var sagaidīt sazin ko. Skorpioni ir visnepastāvīgākā zīme visā Visumā. Strīda gadījumā viņi ir baismīgi un briesmīgi bezjūtīgi. Viņi vienmēr saņem to, ko vēlas. Par to viņus noteikti var cienīt.

 

2 KOMENTĀRI

  1. Es nekad negribetu ne konrakteties ne satikt cilveku bez emocijam..kur nu vel veidot ar tadu akmens statuju attiecibas..cilveki bez emocijam ir tuksi un neinteresanti.un loti garlaicigi..peeeeee.adelei nepatik.

  2. Mans suns ir visemocionalakais radijums.uz pasaules nezinu kas vins ir pec horoskopa..uznak vinam emociju brizi.ieraugot mani lec uz augsu krit gar zemi…paluek glyzi vai traks ielec kkepii.iedod bucu..neprasot pat atlauju.a ka lai vins izrada emocijas ja runat neprot…man ari rodas pretemicijas..es smejos un ar vinu alejos..kur nu vel labaku draugu sayikt ar kuru var saprasties pat bez vardiem.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.