-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Horoskops: Kādēļ tev nav nopietnu attiecību?

 

Katra sieviete sapņo satikt savu otro pusīti, lai kopā laimīgi nodzīvotu visu dzīvi. Taču notiek tā, ka, tuvojoties mūža vidum, tu secini, ka laulības vārti tev joprojām ir slēgti. 

Auns

Vientulības iemesls var būt kareivīgs amazones raksturs. Sievietēm Auniem ir raksturīga pašapliecināšanās savstarpējās attiecībās. Viņas lepojas ar “uzvarētajām kaujām”. Tev partnerattiecības ir boksa rings. Tā kā Auns ir Uguns zīme, tev gribas karstas attiecības, taču biežāk tu partneri sāpīgi apdedzini, bet sev sagādā galvassāpes.

Vērsis

Attiecības var neizdoties pārāk merkantilās pieejas tām. Sievietēm Vēršiem nepieciešami vīrieši ar “kvalitātes zīmi”, kuri bez ierunām kļūst par viņu īpašumu. Un šajā ziņā viņas ir nelokāmas. Vīrieši nav gatavi kļūt par absolūtu tavu īpašumu. Bet tu neesi gatava piekāpties.

Dvīņi

Attiecību neesamība var būt skaidrojama ar slēgtu telpu nepanesību, kāda Dvīņiem ir laulība. Vai tad iespējams noturēt rokās gaisu? Mainīgā Gaisa stihija prasa jaunus iespaidus un partnerus, ne katrs vīrietis ir spējīgs to uzturēt. Jūsu gadījumā oficiālas partnerattiecības var nomainīt ar virtuālu laulību, piemēram, iepazīšanās vietnē.

Vēzis

Visticamāk, ka vientulības iemesls ir tas, ka sievietes Vēži nopietni uztver attiecības un smacē nost ar savu mīlestību; tiecas uztiept savu viedokli. Šo zodiaka zīmi pārvalda Mēness, kas veicina vieglu aizvainojamību. Tev vajadzīgs partneris, ar kura justies kā aiz akmens sienas, bet biežāk trāpās “kartona sienas”.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.