8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops: Kādēļ tev nav nopietnu attiecību?

 

Lauva

Tev var būt kolosāls pašnovērtējums ar dievišķas izredzētības sajūtu. Harizmātiskā uguns enerģija prasa apbrīnu. Tu vari jebkuru notikumu padarīt par izrādi: melodrāmu, traģēdiju, fantasmagoriju, skatoties kādā tu esi noskaņojumā. Citu sieviešu klātbūtni savā “praidā” tu nepieņemsi. Atliek runāt monologu tukšā teātrī.

Jaunava

Jaunava var būt “precējusies” ar darbu. Līdzko Jaunavas ienāk attiecību pasaulē, ieciklēšanās uz sava izredzētā trūkumiem rada nepieciešamību tos izskaust. Vēlme pēc kārtības ir tavs parastais stāvoklis, bet kuram normālam vīrietim patīk gulēt sterilā gultā? Par dabisku viņa vēlmi kļūst bēgšana.

Svari

Zodiakālajā aplī Svari ir pazīstami ar savu spēju novērtēt situāciju no pretējiem redzes punktiem. Problēma nav tajā, ka sievietēm Svariem nav no kā izvēlēties savu partneri, bet tajā, ka šis solis nozīmē atteikšanos no citiem variantiem, bet tev tas nav pieņemams. Lūk, tā arī sievietes Svari meklē ideālo vīrieti. Šeit vietā aizdomāties, cik ideālas ir viņas pašas.

Skorpions

Sievietes Skorpioni mīl tik dziļi, ka biedē partneri. Turklāt viņas spēj atpazīt melus labāk par Šerloku Holmsu. Krāpšanas jautājumos Skorpioniem neeksistē tas, cik sen tas noticis. Skorpiona ievainotā patmīlība neļauj viņai mierīgi dzīvot, kamēr aizvainotājs nav izjutis mokošas sāpes no viņu indīgā kodiena.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.