6.8 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Horoskops: Kādēļ tev nav nopietnu attiecību?

 

Strēlnieks

Sievietei Strēlniekam var būt nekomfortablas monogāmas attiecības, un kamēr ir iespēja, viņa izvairās no laulībām. Nav viegli uzlikt grožus kentauram. Strēlnieka zīmi pārvalda Jupiters, kas apveltījis to ar pārmērīgām gaidām. Sievietēm Strēlniekiem vajadzīgas attiecības, kas piesātinātas krāsām. Viņas krastā gaida “sārtās buras” līdz brīdim, kamēr viņām nesāk maksāt pensiju.

Mežāzis

Vientulības iemesls var būt vai nu karjeras būvēšana, vai vēlme valdīt. Gan vienā, gan otrā gadījumā sievietes Mežāži rīkojas stingri. Vīriešiem neizdodas pārvarēt un salauzt biezo sienu, ar kuru sievietes Mežāži apjož savas tiesības uz vientulību. Sievietēm Mežāžiem ir grūti sākt uzticēties, sadarboties un mīlēt, tāpēc vieglāk ir izvairīties no emocionāliem sakariem.

Ūdensvīrs

Vientulība ir sievietes Ūdensvīra dumpinieciskās dabas rezultāts. Sievietēm Ūdensvīriem tīkamākas ir neformālas attiecības bez saistībām. Visticamāk, viņas lepojas ar izcilu individuālismu, izvēlas dzīvot nesaprotot, ka nav piemērotas ģimenes dzīvei ārkārtīgā nepraktiskuma dēļ. Ūdensvīriem raksturīgais ekscentrisms labāk piemērots draudzīgām attiecībām, nevis kopdzīvei.

Zivis

Vientuļai sievietei Zivīm brīvība var būt apzināta vai neapzināta izvēle. Zivis no kopdzīves attur bailes nonākt atkarībā, jo jebkurš cilvēks, ar kuru Zivis izveido sakarus, “ierakstās” viņas dvēselē, aizmirstot, pēc viņas domām, novilkt “netīros apavus”. Zivis ir vismīklainākā zodiaka zīme. Tām patīk dzīvot bez noteikumiem un rīkoties saskaņā ar instinktiem. Vienkāršāk ir nomainīt attiecības ar iluzoru pasauli.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.