6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Slaukot māju, attīri to no sliktās enerģijas. Kā tas darāms?

 

slotas

Senos laikos slotām un grīdas birstēm bija īpaša, sakrāla nozīme. Ar to spēka palīdzību no mājas izdzina visu ļauno, atbrīvojās no nepatikšanām, aizslaucīja naudas trūkumu. Ir daudz buramvārdu par slotu, kurus senči lika lietā, lai piesaistītu mājai labklājību un bagātību.

Kā aizslaucīt no mājas negatīvu enerģiju, slimības un sliktas domas
Dilstošā mēnesī izslauka visu māju ar slotu, gružus sakopo tieši pie ieejas mājā – pie sliekšņa. Slieksnis uzskatāms par robežu starp divām pasaulēm. Gružus savāc uz liekšķeres, no tās saber maisiņā un tūlīt pat arī pārkāpj savas mājas slieksnim ar vārdiem “Gruži pie gružiem, labais pie labā. Svešu sliktumu nevajag, sūtu turp, no kurienes nācis.” Atkritumus iznes uz ielas kopā ar slotu. Neatskatoties iet mājās.

Kā senos laikos ar slotu veiksmi zaga
Senos laikos bija zināms rituāls, ar kura palīdzību varēja nozagt veiksmi bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem.
Šim mērķim ņēma slotu, gāja pie veiksmīgā cilvēka sētas un sāka slaucīt zemi pie vārtiņiem, skaitot buramvārdus: “Tavu veiksmi paņemu sev.” Savākto zemi nesa pie sevis mājās un iemeta savā atkritumu traukā. Šiem atkritumiem bija “jānakšņo” mājās. Pēc tam tos varēja izsviest. Turklāt laimīgajam kaimiņam nekāds sliktums netika nodarīts!

Nākamajā lapā lasi, kā slaucīt māju, lai piesaistītu naudu!

Lasīt tālāk

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.