13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Visnešpetnākie vīrieši, vadoties pēc zodiaka zīmēm

 

vecis

Jā, jā – vīrieši nebūt nav eņģeļi! Lūk, visriebīgāko vīriešu zodiaka zīmju reitings. Atrodi sevi, ja esi vīrietis. Un sievietēm, starp citu, arī būs vērtīgi uzzināt, kas no kura sagaidāms.

AUNS

Ja tev nācies sastapties ar Aunu, vari laicīgi skriet uz aptieku pēc antidepresantiem. Šis dzīvnieku valsts pārstāvis ar savu ietiepību un bērnišķīgā tiešumā izpausto egoismu vienā piegājienā ir spējīgs iedzīt kapā. Pat ja viņš zina, ka viņam nav taisnība, viņš vienalga strīdēsies principa pēc. Viņam vienmēr par visu ir savs viedoklis, pat par to, par ko viņam nav ne mazākās sajēgas. Straujas agresijas izpausmes un slikta garastāvokļa lēkmes ir šīs zodiaka zīmes rota.

Tiesa, karstums viņam pāriet tikpat ātri, cik uznāk.

VĒRSIS

Vērsis uzskata, ka spēj paveikt visu, ko vien vēlas. Un, ja reiz tā, tad nav ko raustīties! Viņš vienmēr ar sevi ir apmierināts. Pat tad, kad īpaši nav ar ko lepoties. Savu nesalaužamo spītību Vērsis uzskata par īsta vīrieša rakstura stingrību, skopumu – par saprātīgu ekonomēšanu, bet pesimismu – par reālistisku pasaules uztveri.

DVĪŅI

Nevienai zodiaka zīmei nepiemīt tāds talants visu apgriezt kājām gaisā, kā to spēj Dvīņi. Garlaicīgi ar viņiem nebūs, taču jau intensīvas saskarsmes otrajā nedēļā tu sajutīsies kā līdz nāvei nomocīts sprinteris starp atpalicējiem. Ja tu esi spējīga izturēt Dvīņus un viņu prātam neaptveramo tieksmi uz nepārtrauktām pārmaiņām (ievērojot to, ka pati neesi Dvīnis), tad tev var uzcelt pieminekli.

Viņi atrodas pastāvīgā kustībā, viņiem patīk pūderēt smadzenes un ņirgāties. Nākotne kopā ar viņiem ir vairāk kā nenoturīga, taču tagadne – aizraujoša.

Uzticību no Dvīņiem nav ko gaidīt, atliek vien aizgriezties, kā viņš jau flirtēs ar tavu draudzeni.

VĒZIS

Šis īgņa katrā meitenē meklē savas mātes turpinājumu, un ja viņš atrod savu ideālu, tad viņš noteikti centīsies to apprecēt. Vēzis ir aktīvs ģimenes ligzdiņas un mājīguma atbalstītājs – viņš priekšlaicīgi iedzīs sievu kapā ar savām mūžīgajām pretenzijām par to, kā pareizi mazgāt traukus, barot mīļoto kaķi un gatavot omleti. Laulības ar Vēzi nozīmē pazudinātu jaunību.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.