1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Visnešpetnākie vīrieši, vadoties pēc zodiaka zīmēm

 

LAUVA

Ieciklējies savā personā, Lauva apkārt neievēro nevienu, izņemot sevi. Ja nu vienīgi vēl tos, kas viņu apjūsmo. Viņš ir augstprātīgs un sevi uzskata par pārāk augstsirdīgu, lai atcerētos aizvainojumus un solījumus. Karaliskā būtne dievina lielus tēriņus, svinīgu dzīvi un skaistas meitenes sev apkārt. Viņš ir neprātīgi greizsirdīgs, straujas dabas un viegli aizvainojams. Toties pats necieš greizsirdību attiecībā pret sevi, jo viņš pat nepieļauj tādu domu, ka kāds viņu varētu uzskatīt par savu īpašumu. Viņam ir svarīgi, lai viņš būtu pirmajā vietā, un ja nu tu pēkšņi pārcelsi jūsu tikšanos uz citu dienu, lai apciemotu sasirgušo vecmāmiņu, viņš var nāvīgi apvainoties. Kāda vēl, pie velna, vecmāmiņa?

JAUNAVA

Neciešams pedants. Viņš (pareizāk gan būtu teikt “viņa”) novedīs tevi līdz pelītēm sīkumu un piezīmju dēļ. Jaunava kladzinās, ka sviestā ir daudz holesterīna, bet cepts ir ļoti kaitīgs kuņģim. Slinks līdz riebumam, taču uzskata sevi par strādīgu, jo šad tad iešūpojas, lai izdarītu kaut kādu sīkumu. Viņam ir problēmas ar emocijām, pret mīlestību viņš izturas ar lielu piesardzību.

SVARI

Svari ir aizdomīgi, noslēgti un sīkumaini. Viņi mēdz būt aizkaitināmi un savas dusmas var izgāzt uz pirmo, kas pagadās pa rokai. Viņš sev pats izdomā dažādas nebūtiskas problēmas un pēc tam tās ilgi risina. Svariem ir daudz draugu, taču pa īstam viņi neuzticas gandrīz nevienam.

SKORPIONS

Pretīgs, piekasīgs un ļaunatminīgs. Skorpions uzvelkas, ja kaut kas tiek darīts ne tā, kā viņš uzskata par pareizu. Nepārtraukta piekasīšanās, drūms skatiens, ar savu smagumu viņš ir spējīgs iedzīt otru zemē līdz viduklim un novest līdz trako namam jebkuru. Kad Skorpions kļūst greizsirdīgs, to labāk neizbaudīt uz savas ādas. Naudu viņš neskaita, toties lieliski atceras, cik reižu kāds aizmirsis nopriecāties par viņa dāvanu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.