3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops. Kurās zodiaka zīmēs dzimuši vīrieši spēj krāpt, acīs skatīdamies?

 

krapsana

Ja tev nācies piedzīvot krāpšanu, tu darīsi visu iespējamo, lai nākotnē nekas tāds neatkārtotos. Partnera nodevība var sašķobīt vislabāko attiecību pamatus, tai pašā laikā nodarot lielu kaiti tavam pašvērtējumam.

Diemžēl, kad runa ir par uzticību, nav nekādu garantiju! Tu vari būt absolūti pārliecināta, ka partneris nav spējīgs tevi pievilt, bet vēlāk viņš pasaka vai izdara ko tādu, ka pārliecina tevi par pretējo! Tādā brīdī tu jūti, ka apkārt tev sabrūk sienas…

Vairākumam sieviešu emocionālā nodevība ir ne mazāk būtiska, kā fiziskā. Kad tavs “lācītis” sāk dalīties ar citu sievieti emocijās un pārdzīvojumos, tas nodara milzīgas sāpes! Intimitāte nav tikai ķermeņu tuvība, bet arī siržu apvienošanās.

Kad sievietei rodas aizdomas, ka vīrietis viņu krāpj, viņa sāk pievērst uzmanību zīmēm un signāliem, kā arī analizē viņa teikto. Cenšas atrast kādus pierādījumus, kas apstiprinātu vai pilnībā noraidītu aizdomas. Un te astroloģija var palīdzēt!

Astrologi jau kopš seniem laikiem zina, ka dažas zodiaka zīmes biežāk iet pa kreisi nekā citas. Tas gan nenozīmē, ka visi kādā zīmē dzimušie ir krāpnieki! Lai gan nekas nevar pilnībā pasargāt attiecības no nodevības un meliem, zvaigznes palīdzēs laicīgi saskatīt brīdinājuma zīmes, kas norāda: tavs vīrietis ir gatavs sānsolim. Krāpšanas pazīmes tāpat palīdz sagatavoties emocionālai traumai, ja partneris tomēr nolems par lapu nodevībai.

AUNS

“Tu neesi pietiekami laba priekš manis!”

Ja Auns izlems iet pa kreisi, tas notiks tāpēc, ka viņš grib aizraujošas attiecības. Šajā zīmē dzimušie pastāvīgi meklē piedzīvojumus, un, ja tu viņam netiec līdzi, viņš dosies tos meklēt citur.

Ja vienreiz izrādījies, ka tu pilnīgi visu dari nepareizi, turklāt vēl tev nav ne mazākās nojausmas, kur viņš pavadījis visu vakaru, viņš, visticamāk, mēģina sev iestāstīt, ka tu vienkārši viņam neesi piemērota! Tā kā Auna zīmē dzimis vīrietis ir emocionāli visai truls, tev var būt patiešām sāpīgi, kad viņš vienā mierā atzīsies neuzticībā, jo, viņaprāt, tā ir tava problēma!

VĒRSIS

“Es mīlu citu!”

Vērši pēc dabas ir ļoti uzticīgi radījumi, tāpēc krāps tikai tajā gadījumā, ja patiešām ir iemīlējušies citā sievietē. Šajā zīmē dzimušie neatbalsta sānsoļus, tāpēc ir liela iespēja, ka viņš apprecēsies ar sievieti, ar kuru viņš tevi piekrāpa. Ja Vērsis iet pa kreisi, tas nozīmē, ka jūsu attiecības, visticamāk, ir cauri.

DVĪŅI

“Ei, neaiztiec manu telefonu un datoru!”

Tā kā Dvīņiem nepieciešama pastāvīga intelektuāla stimulācija, viņi drīzāk piekrāps emocionāli nevis fiziski. Tomēr viņi nevēlas, lai šī emocionālā krāpšana tiktu atklāta, tāpēc savus profilus sociālajos tīklos, elektronisko pastu, SMS un pat čatus viņi tev nerādīs. Un pat necenties uzzināt paroles: viņi nekādā ziņā nepieļaus, lai tev būtu pieeja viņu slepenajai pasaulei!

VĒZIS

“Viņa ir vienkārši draugs!”

Šie vīrieši nav dzimuši krāpnieki, tāpēc sānsoļi nevedas viegli. Bet, ja jutīgais Vēzis neatradīs mīlestību un siltumu savās mājās, tad meklēs to citur. Atceries, attiecības ar tevi arī sākās kā draudzība – tas Vēžiem ir ļoti raksturīgi!

LAUVA

“Velns, atradu sev vienu sirmu matu!”

Lauvas nekrāpj bieži – kam gan vajadzīgas visas tās drāmas?! Bet viņi absolūti nepacieš domas par novecošanu. Vidējā vecuma krīze pilnīgi mierīgi var likt viņiem sameklēt savas partneres “jaunāku modeli”. Viņš tevi noteikti vēl mīl, vienkārši baidās kļūt par “pensionāru pelnītā atpūtā”!

JAUNAVA

“Nekad agrāk neesmu šo sievieti saticis!”

Jaunavas zīmē dzimis vīrietis izturas atturīgi un noslēpumaini pat tad, kad prāto par krāpšanu, un kļūst vēl noslēpumaināks, kad tas jau noticis. Tāpēc ļoti grūti atšifrēt Jaunavas krāpšanu. Visticamāk, sānsolis būs jau beidzies, kad kāds beidzot uzzinās patiesību.

SVARI

“Es tevi nekad neatstāšu!”

Svari ir nepārspēti krāpnieki! Viņi prot melot tik labi, ka spēj vienlaicīgi uzturēt attiecības ar vairākām sievietēm. Svari ciena laulības saites un diez vai pieprasīs šķiršanos, tāpēc vienkārši pacentīsies visu noslēpt, kad sievai radīsies aizdomas. Diez vai viss beigsies ar vienu neuzticības gadījumu = Svari ir nopietni brunču mednieki!

SKORPIONS

“Es gribu šķirties!”

Skorpioni nekad nekrāpj savas partneres, un tas ir diezgan apbrīnojami, jo viņi ir ļoti kaislīgi un spējīgi dedzīgi iemīlēties. Tomēr viņi pārāk nopietni izturas pret mīlestību un laulību, tāpēc krāpšana, pēc viņu domām, ir vienkārši bezjēdzīga nodarbe. Ja partnere vairs nesatrauc fiziski vai intelektuāli, Skorpions drīzāk pieliks punktu šīm attiecībām un tad dosies tālāk.

STRĒLNIEKS

“Tas neko nenozīmē!”

Likt Strēlniekam aiziet pa kreisi ir patiesi grūti, bet viņam tas var iepatikties! Krāpšana Strēlnieka zīmē dzimušam vīrietim – vienkārši spēle! Jauns cilvēks? Strēlnieks nespēj turēties pretī jaunai pieredzei. Galvenā problēma – viņš pat neuzskata, ka krāpšana būtu kas slikts!

MEŽĀZIS

“Kāpēc tu tā uztraucies? Tu taču zini, cik ļoti es tevi mīlu!”

Mežāži reti ir neuzticīgi, bet, ja izlemj par labu sānsoli, noteikti piešķirs tam racionālu aspektu. Mežāzis neuzskata par krāpšanu to, ko uzskata par nopelnītu: vai tā būtu virzība pa karjeras kāpnēm, vai sajūsma, ko viņš nav saņēmis mājās.

ŪDENSVĪRS

“Es nesapratu, ko daru!”

Ūdensvīri vairāk tendēti uz emocionālu, nevis fizisku krāpšanu. Viņi ir ir tik oriģināli un zinātkāri, ka patiešām var aizrauties emocionāli un paši to nenojaust. Kādā brīdī viņiem vienkārši jāpārtrauc sūtīt visas flirtējošās īsziņas, kamēr vēl tas nav pāraudzis par kaut ko tādu, ko paši nemaz nevēlas!

ZIVIS

“Sapņoju, ka nodarbojos ar seksu ar citplanētieti!”

Zivīm ir spilgta iztēle, bet reizēm pat viņu fantāzijas nepietiek, lai uzturētu laulības dzīvē kaislību. Pateicoties savam spožajam intelektam, Zivis var krāpt visai sarežģītos veidos: sākot ar unikālu tikšanās vietu izvēli līdz pat detalizēti izstrādātam alibi. Reizēm viņš pat var atzīties visos grēkos, bet tas tiks izdarīts tik mākslinieciski, ka tu pat neaptversi, ka notikusi krāpšana!

 

lalv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.