8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Mīlestības horoskops 2017. gadam

 

ZIVIS

Visi mēģinājumi pavadīt vairāk laika kopā ar ģimeni būs veltīgi – darbs un citas rūpes kļūs par nopietnu šķērsli ceļā uz ģimenes laimi 2017. gada pirmajā pusē. Nav grūti uzminēt, ka tava biežā prombūtne kļūs par iemeslu strīdiem, kas nereti pāraugs īstos skandālos. Risinājums tomēr ir – sestdienā un svētdienā izslēdz darba telefonu un dodies ar ģimeni piknikā, uz parku vai kino.
Šajā zīmē dzimušo nemierīgais rakstus liks pastāvīgi meklēt partnerī kādus trūkumus. Dzen šīs domas projām, arī pats taču neesi bez grēka! Mūžīgā piekasīšanās un neapmierinātība graus harmoniju un draudēs ar jauniem strīdiem.

Zvaigznes būs labvēlīgas vientuļām Zivīm. Gailis tev gatavo daudzas interesantas un perspektīvas iepazīšanās. Zivju zīmē dzimušo iedzimtais magnētisms kompensēs viņu aizmāršību un nepastāvīgumu. Iepazīšanās, kuru vērtēji kā kārtējo flirtu uz pāris randiņiem, izrādīsies ar dziļu potenciālu apveltīta. Nepalaid garām savu iespēju!

2017. gadā Zivīm nav ieteicams stūrēt laulības ostā. Bet tas ir lielisks laiks, lai pārbaudītu jūtu noturīgumu un iekrātu naudu svinībām kādā no nākamajiem gadiem.

 

 

lalv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais raksts3 ļoti svarīgi Visuma likumi
Nākamais rakstsPretīgais sekss