1.6 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Mīlestības horoskops 2017. gadam

 

VĒRSIS

Ugunīgā Gaiļa gads iezīmēsies ar emocionāliem, jutekliskiem un dvēseliskiem pārdzīvojumiem privātajā dzīvē. Emocionālu pacēlumu izjutīs par tie Vērša zīmes pārstāvji, kuriem jau ir ilglaicīgas attiecības. Jums izdosies paskatīties uz partneri ar jaunām acīm, sirdī atkal atmodīsies pirmā randiņa romantika.

2017. gada pēdējais ceturksnis gan prasa piesardzību: pārliecība par savu pievilcību un spējš emocionāls pacēlums var veicināt sānsoļus. Bēdz no šīm domām – laimi un apmierinājumu neiegūsi, bet nesaprašanās ar mīļoto var izraisīt neatgriezeniskas sekas.

Vientuļie Vērši jau no gada pirmajām dienām var iegūt iespēju veidot romantiskas attiecības. Pat ja tās nenoslēgsies dzimtsarakstu nodaļā, kopā pavadītās dienas paliks spilgtā atmiņā.

Izvērtējot ilglaicīga partnera kandidātus, Vērši var pilnībā paļauties uz savu iekšējo izjūtu – mirkļa aizraušanos no nopietnām jūtām izdosies atšķirt bez problēmām

Iespējams, partneris būs vecāks un materiāli nodrošinātāks. Esi gatavs saistīties laulības saitēm? Droši ej uz šī mērķa īstenošanu. Vērsim, kas pieņēmis lēmumu un gatavs to īstenot, ir neiespējami atteikt!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais raksts3 ļoti svarīgi Visuma likumi
Nākamais rakstsPretīgais sekss