8.8 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Mīlestības horoskops 2017. gadam

 

JAUNAVA

Jaunais gads solās salikt visu punktus uz “i” tieši romantiskajā jomā. Ja nesēdēsi, rokas klēpī salicis un iegrimis dvēseles mokās, mīlas frontē vari gūt ievērojamus panākumus.

Īpaši labvēlīgas laimes sasniegšanai privātajā dzīvē būs pavasara beigas un vasara. Karstais laiks ļaus atvērt sirdi partnerim un uzsākt ne vien kaislīgu romānu, bet pat ļaut ieskanēties kāzu valsim.

Pavasaris visām Jaunavām varētu sagādāt dažas raizes: vientuļās Jaunavas nespēs izvēlēties starp daudzajiem attiecību kandidātiem, iemīlējušies iegrims kāzu gatavošanas virpulī, bet ģimeniskie pāri var piedzīvot otro medus mēnesi.

Rudenī par vispragmatiskākie un materiālistiskākie šīs horoskopa zīmes pārstāvji ļausies romantiskām vēsmām, sagribēsies skaistas pastaigas lietū vai sēdēšanu uz soliņa zem zvaigžņotām debesīm. Šāda rīcība ne tikai piešķils jaunu dzirksti attiecībām ar partneri, bet arī sagādās abpusēju prieku.

Gads labvēlīgs tām Jaunavām, kas sapņo par lielāku dzīves telpu. Mājokļa iekārtošana satuvinās arī ar otro pusīti un mudinās pievērsties dzimtas turpināšanai.

Vientuļām Jaunavām zvaigznes iesaka lūkoties pēc jaunām attiecībām ārzemēs. Pat nedēļu ilgs atvaļinājums tūkstoš kilometru attālumā no mājām var beigties ar ilgstošu romānu un dzīvesvietas maiņu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais raksts3 ļoti svarīgi Visuma likumi
Nākamais rakstsPretīgais sekss