8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Aicina sūtīt ziedojumus ar kurjeru uz dzīvnieku patversmēm bez maksas!

 

Sūtījumu pārvadātājs “DPD Latvija” aicina iedzīvotājus atbalstīt patversmēs mītošos dzīvniekus un piedāvā bez maksas nogādāt ziedojumus uz patversmēm visā Latvijā. Labdarības akcijas “Sasildi ķepas!” laikā ikviens atbalstītājs līdz februāra beigām varēs ar kurjera starpniecību par brīvu nosūtīt ziedojumus uz patversmēm Alūksnē, Jēkabpilī, Ķekavā, Liepājā un Ogrē.

Dzīvniekiem patversmēs gada aukstajā sezonā īpaši nepieciešami ir dažādi ieklājamie materiāli, segas, dvieļi, gultasveļa, kā arī citi tekstilizstrādājumi bez pogām un rāvējslēdzējiem. Tāpat iedzīvotāji aicināti ziedot kvalitatīvu barību un konservus suņiem un kaķiem, suņu pavadas un siksnas, dzīvnieku guļvietas, kaķu tualetes kastes un smiltis, kā arī dzīvnieku rotaļlietas un citas patversmes iemītniekiem nepieciešamās lietas.

“Labdarības akciju “Sasildi ķepas!” organizējam jau otro reizi, un šogad ziedojumu vākšanā sadarbojamies arī ar vairākām Latvijas skolām,” atzīmē “DPD Latvija” valdes priekšsēdētājs Jānis Grants. “Līdzcilvēku atbalsts ir ļoti svarīgs, lai nodrošinātu suņiem un kaķiem patversmēs iespējami labus dzīves apstākļus, kamēr viņi gaida savas jaunās mājas. Tāpēc vēlamies palīdzēt labo darbu veikšanā un aicinām ikvienu sūtīt ziedojumus ar mūsu kurjeriem visā Latvijā.”

Lai izmantotu ziedojumu bezmaksas nosūtīšanas iespēju, līdz šā gada 28. februārim ikviena privātpersona, uzņēmums vai izglītības iestāde var sarūpēt sūtījumu, kura svars nepārsniedz 31,5 kg, droši iepakot to un pieteikt “DPD Latvija” kurjeru, rakstot uz e-pastu info@dpd.lv vai zvanot uz tālruni 67 387 284.Kurjers ieradīsies ziedojumam pakaļ uz jebkuru vietu Latvijā un nogādās to sūtītāja izvēlētajā patversmē akcijas ietvaros.

“Sasildi ķepas!” ietvaros ziedojumus bez maksas iespējams nosūtīt uz šīm patversmēm:

  • “Astes un Ūsas” Alūksnē;
  • Jēkabpils dzīvnieku patversme;
  • “Mežavairogi” Ķekavā;
  • “Lauvas sirds” Liepājā;
  • Ogres dzīvnieku patversme.

Autors: DPD Latvija

29.01.2019.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.