1.7 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Karla Lāgerfelda kaķene mantojumā saņems 200 miljonus dolāru!

 

19. februārī no dzīves atvadījās Chanel ilggadējais radošais direktors Karls Lāgerfelds. Dizainerim bija  mājdzīvnieks,  kaķene vārdā Choupette, kurai pat ir savs Instagram konts ar 116 tūkstošiem sekotāju!

Karls savai kaķenei mantojumā atstājis 200 miljonus dolāru. Karls vairākas reizes uzsvēris, ka kaķene ir viņa vienīgais draugs, Choupette ir septiņi gadi un tagad viņas dzīve noritēs bez Karla klātbūtnes. Par Birmas šķirnes kaķenes saimnieku Karls kļuva vien 2012. gadā, un kopš šī brīža abi bijuši nešķirami. Ārzemju mediji vairākkārt ir uzsvēruši, ka Karls šajā dzīvē nevienu nav patiesi mīlējis, bet viņa kaķene Choupette ir bijusi izņēmums, kaķeni viņš mīlējis no visas sirds un iesaistījies vairākos, savos projektos, viņi bijuši gluži nešķirami.

Kāda Karlam pietuvināta persona atklājusi, ka pateicoties kaķenei Karls esot izlēmis, ka viņa zīmolā vairs netiks izmantotas dabīgās kažokādas! Tajā brīdī, kad bijis jāpieņem lēmumu, kaķene Karlam esot sākusi ņaudēt ausī un kopš tā brīža Chanel kļuva par pirmo lielo modes namu, kas sāka radīt apģērbus, neizmantojot vairs dabīgās kažokādas. Kaķene arī vairākkārt palīdzējusi Karlam ar dažādām dizaina idejām, varētu pat teikt, ka kaķene bija un ir viņa mūza! 

Choupettei šobrīd ir savs personīgais miesassargs, šefpavārs un pat divas kalpones. Zaudējusi savu mīlošo saimnieku, septiņgadīgā kaķene savā īpašumā saņēmusi arī 200 miljonu dolāru vērtīgu mantojumu, neslikti!

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.