3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Divas karaliskās ģimenes, kuras izveidojušas savus Instagram kontus!

 

Vareni, pavisam nesen Megana un Harijs izveidoja savu Instagram kontu, kuram jau seko 3,3 miljoni cilvēku! Kad Megana Mārkla kļuva par britu karaliskās ģimenes locekli, viņai nācās izdzēst savus kontus vairākās sociālajās vietnēs un arī slavenajā Instagram aplikācijā.

Instagram konta nosaukums ir  “Sussex Royal” un tajā arī ir publicēts pirmais oficiālais paziņojums: “Sveicināti mūsu oficiālajā Instagram profilā. Ar lielu nepacietību gaidām iespēju padalīties ar jums ar savu darbu, ar iniciatīvām, kuras mēs atbalstām, ar svarīgiem paziņojumiem un iespēju informēt jūs. Paldies par izrādīto atbalstu un sveicam jūs @SussexRoyal. Harijs un Megana.”

Keita Midltone un princis Viljams līdz ar to tagad tikuši pie savas ģimenes oficiālā Instagram konta. Kad Megana un Harijs izveidoja savu Saseskas Instagram kontu, Keita un Viljams četrotnes kopīgo Instagram pārveidoja par savas ģimenes oficiālo Instagram profilu, kuru tagad rotā ģimenes fotogrāfija. Keitas un Viljama gadījumā, viņiem nav jāgaida kamēr ģimenei sekos miljoniem cilvēku, jo šajā profilā karaliskajai ģimenei jau sekoja 7,3 miljoni cilvēku, tagad profils saucas – @KensingtonRoya

Šeit vari apskatīt abu ģimeņu profilus:

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.