10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Ko Breds Pits uzdāvināja Dženiferai Anistonei dzimšanas dienā? (+VIDEO)

 

2018. gada sākumā aktrise Dženifera Anistone šķīra savu laulību ar aktieri un producentu Džastinu Terū. Daudzi bija patiesi pārsteigti, kad februārī viņas 50. dzimšanas dienu apmeklējis nu jau škirtais aktieris Breds Pits, pirms 14 gadiem viņš bija arī aktrises Dženiferas vīrs, tomēŗ viņu laulība izjuka un daudzi prāto, ka savlaik pie tā vainojama aktrise Andželīna Džolija. Aktieris gan to noliedz, laulībā jau sen esot bijušas problēmas.

Tikai tagad presei ir izdevies noskaidrot, ko tad Breds uzdāvinājis Dženiferai, un dāvana ir šokējoša! Pārdošanā bija pieejama māja Beverlihilsā, kur agrāk Breds un Dženifera dzīvojuši, tad pāris šķīries un Dženifera nav izpirkusi savu mājas daļu. Vēlāk viņa gan to pamatīgi nožēlojusi, jo māja viņai ļoti patikusi. Kad tuvojās Dženiferas 50. dzimšanas diena, Breds Pits izdibinājis, ka māja ir pārdošanā un iegādājies to savai bijušajai sievai Dženiferai. Tobrīd māja jau maksājusi 79 miljonus ASV dolāru. Vai nav varena dāvana?

Paklīdušas arī kādas baumas, ka Breds un Dženifera, iespējams, atjaunojuši savas attiecības. Reiz šis bija Holivudas sapņu pāris, tādēļ ir ne mazums cilvēku, kuri cer, ka tās nav tikai baumas. Kāda Dženiferas draudzene uzskata, ka abi aktieri būtu lielisks pāris, jo Breds esot kā radīts Dženiferai.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=JhAzYZPnfqQ&frags=pl%2Cwn

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.