19.3 C
Rīga
piektdien, 3 maijs, 2024

Vai tiks anulēti Eirovīzijas rezultāti? (+VIDEO)

 

Pavisam nesen 18.maijā Telavivā noslēdzās 64. starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss. Šogad uzvaras laurus plūca Nīderlande, kuru pārstāvēja Dankans Lorenss. Diemžēl Dankans ir pārkāpis vienu no galvenajiem Eirovīzjas konkursa noteikumiem, tādēļ viņa uzvara būtu varējusi tikt anulēta.

Eirovīzijas skatītāji atklājuši, ka mūziķis piedalījies ar vecu dziesmu! Sociālo tīklu lietotāji sākuši dalīties ar video, kurā Dankans izpilda savu uzvarētājdziesmu “Arcade”. Video uzņemts jau 2017. gada 9. jūnijā! Eirovīzijas noteikumi, paredz, ka konkursā drīkst piedalīties tikai ar tām dziesmām, kuras nav iepriekš bijušas iekļautas dalībnieku repertuāros, kā arī nav publiski izpildītasm, bet šie noteikumi tika pārkāpti.

Video

Foto

Eiropas Raidorganizāciju apvienība paziņojusi medijiem, ka 2017. gadā publicētais video, nav Dankanam devis nekādas priekšrocības, lai gūtu uzvaru un tādēļ viņam tikusi dota atļauja piedalīties konkursā! “ERA bijuši informēti, ka Dankana Lorensa, Nīderlandes pārstāvja dziesma bija publicēta “Youtube” jau 2017. gadā un noteikumi netiekot tik kardināli pārkāpti, jo dziesma atskaņota dzīvajā izpildījumā, tai neesot publicēts oficiāls videoklips!
ERA lika saprast, ka Eirovīzijas balsojuma rezultāti joprojām ir spēkā un Nīderlande saglabās savu uzvaru konkursā. 

Autors: Dieviete.lv
 
 
 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.