6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Tavs maija horoskops (20.05.-27.05.)

 

Auns – Komunikablais merkurs vēlas, lai šomēnes sarīko meiteņu vakaru, tev ir jāatjauno savas attiecības ar tuvākajiem draugiem! Visa mēneša garumā esi uzmanīga un pievērs pastirpinātu uzmanību savai veselībai. Izkop diplomātiskās prasmes, tas tev noderēs attiecībās ar savu otro pusīti, varbūt tu pārāk bieži uzspied savu viedokli? Ļauj viņam izpaust savas domas!

Vērsis – Laiks sākt sportot, iespējams, ka sporta zālē iepazīsi savu otro pusīti, nekad neko nevar zināt! Mēneša beigas tev būs ļoti saspringts laiks, tādēļ izvairies dot solījumus, kurus nevari izpildīt vai gluži vienkārši nav spēka realizēt, mēs visi esam tikai cilvēki. Centies neauztvert visu tik personīgi.

Dvīņi – Ja esi aizrāvusies ar svara zaudēšanu, tad iesakām tomēr pievērsties ārstnieciskajai vingrošanai, nepārmoki savu ķermeni. Tev nepieciešama regulāra un kvalitatīva atpūta, tādēļ, ka tava horoskopa zīme ir visai aktīva. Varbūt ir laiks pasauļoties vai palasīt kādu grāmatu un aizmirst par ikdienas steigu?

Vēzis – Šomēnes tu esi visai emocionāla, tava ikdiena, iespējams, ir kā satrakojies viesulis. Mēneša lielāko daļu veltīsi citiem un centīsies visiem palīdzēt, tas, protams, ir jauki, bet neesi lētticīga un neļaujies citu manipulācijai, padomā arī par sevi un savām vajadzībām.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.