1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Princis Harijs strauji sācis zaudēt matus!

 

Princis Harijs agrāk bija plašāk pazīstams kā karaliskās ģimenes dumpinieks, bet tagad viņš ir mainījies un kļuvis par lielisku vīru un atbildīgu tēvu.

Princis Harijs pirms savas izredzētās satikšanas bija visai liels ballīšu zvērs, kuram bijis rakstūgi pievērst sev uzmanību ar dažādām ne pārāk karaliskām aktivitātēm. Saseksas hercogs ir kļuvis visai mierīgs  un ļoti nosvērts. Šīs izmaiņas, kas notikušas ar princi Hariju, ir pamanījuši ne tikai vietējie briti, bet arī citur pasaulē dzīvojošie karaliskās ģimenes fani!

Liela daļa britu uzskata, ka princis beidzot ir apmierinātāks ar dzīvi, tomēr daži Harija paziņas uzskata, ka viņš savā dzīvē zaudējis degsmi un nebēdnīgumu, uzverot to kā ko ne pārāk labu. Līdz ar prinča atbildību un jauno “imidžu” viņš strauji zaudē savus matus. Jāpiemin, ka arī prinča brālis Viljams strauji atvadijies no saviem savulaik kuplajiem matiem. Domājams, ka šāda parādība ir raksturīga karaliskās ģimenes vīriešiem, bet tikpat labi tas varētu būt arī stress un uztraukumi. Harijs un Megana tik viegli nepakļaujas Elizabetes II noteikumiem, un tas mēdz radīt ne vien stresu, bet arī pamatīgas problēmas abu attiecībās ar pārējo ģimeni. Jau ziņojām, ka Harijs pēc savām kāzām ar Meganu bija cerējis, ka Viljams ar Keitu šo savienību uzņems nedaudz pozitīvāk, un tas izraisījis strīdu, nemaz nerunājot par to, ka Megana iesaistījusies dažādos projektos, kuri ne pavisam nepatīk Elizabete II, jo šie projekti neatbilstot karaliskās ģimenes pārstāvei!

Foto

View this post on Instagram

The Duke of Sussex made a special visit to Sheffield today to see workers, academics and students doing their part to help their community. At Sheffield Children’s Hospital, The Duke supported the opening of a new wing that extends the resources available to patients and their families. This was an especially meaningful visit both publicly and personally as The Duke signed the visitors book that his mother, Diana Princess of Wales signed in 1989. At Sheffield Hallam University The Duke celebrated the incredible teaching and research staff and saw firsthand their Virtual Reality rehabilitation project. He also met with youth activists and academics working with the World Health Organisation and the UN to develop new technology to assist in aid work during crises around the world. Today was a prime example of just how many people work tirelessly behind the scenes to make this world better for others. We all have the opportunity to do something impactful every single day. “Nature needs your care. Animals need your attention. People need your light. The world needs your love… How can you make a difference in the world? Help one person at a time.” Matshona Dhliwayo Photo©️PA images / Empics – Doug Peters

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.