6.1 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Princese Šarlote sākusi iet skolā (+FOTO)

 

Mazajai princesei Šarlotei šī gada maijā apritējuši jau 4 gadi, un šoruden Šarlote uzsākusi mācības!

5.septembrī princese Šarlote uzsākusi mācības privātskolā, kurā arī mācās arī viņas 6 gadus vecais brālis princis Džordžs. Thoma’s Battersea privātskola atrodas pavisam netālu no ģimenes mājvietas – Kensingtonas pils. Keita un Harijs izlēmuši, ka paši vedīs savus bērnus uz skolu katru rītu!

“Pašā pirmajā gadā bērni rotaļājas un mācās iepazīst pasauli, pieņem savus lēmumus, mācās sasniegt savas ieceres, mācās būt radoši, mācās veidot attiecības ar citiem bērniem, apgūst dažādus ar drošību saistītus jautājumus, lai izaugtu par atbildīgiem un laimīgiem cilvēkiem,” – tā vēstīts šīs skolas mājas lapā.

Matemātikas stundās mazā princese Šarlote iemācīsies rēķināt. Angļu valodas stundās – lasīt un rakstīt un jau pirmajā klasē princese sāks apgūt arī franču valodu. Jāsaka, ka visas šīs prasmes būs nudien iepsiadīgas, jo princesei ir tikai 4 gadi!

“Skolniekiem tiek mācīts izmantot bibliotēkas krājumus jau agrīnā vecuma. Mums ir bibliotekāre, kura šeit strādā pilnu darbadienu. Bibliotekāres galvenais uzdevums ir iedvesmot bērnus izmantot grāmatas, kas ir pieejamas mūsu bibliotēkā un organizēt pašiem savus projektus, kuru realizēšanai tiek izmantotas šīs grāmatas,” – rakstīts skolas mājas lapā.

Princesei Šarlote ir ļoti draudzīgas attiecības ar vecāko brāli, princi Džordžu. Tieši tāpēc Keita un princis Viljams esot Šarlotei izvēlējušies to pašu skolu, kurā iet viņas brālis. Zināms, ka princese Šarlote bijusi ļoti satraukta savā pirmajā skolas dienā un tas ir saprotami, jo reti kurs bērns spēj mierīgi uztvert šādas pārmaiņas.

Foto

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.