0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Elizabete II beidzot nosaukusi savas ģimenes pārstāvi ar ,viņasprāt, izcilām līdera dotībām!

 

Karaliene Elizabete II beidzot paziņojusi, ka viņa ir pārliecināta par to, ka mazajai princesei Šarlotei piemīt izcilas līderes spējas! Maža Šarlote jau tagad komandējot savu vecāko brāli, princi Džordžu.

Karliene Elizabete II pastāstījusi, ka princese Šarlote pieskatot savu vecāko brāli, princi Džordžu, nevis otrādi. Princesei Šarlotei piemītot līderes dotības un karaliene uzskata, ka Šarlotei piemīt viss nepieciešamais, lai kāptu tronī.

Keitas Midltones un prinča Viljama vecākajam dēlam – princim Džordžam, iespējams, kādreiz būs jākļūst par Lielbritānijas karali. Džordžam pašalik ir vien seši gadi un viņs  ir trešais rindā un Lielbritānijas karaļa troni, uzreiz aiz sava vectēva, prinča Čārlza un tēta, prinča Viljama. Interesanti, ka mazā princese Šarlote, kurai ir vien 4 gadi ir kļuvusi par īstu paraugu princim Džordžam, Džordžs pat “slēpjoties” aiz savas māsas un Šarlote bieži vien pamāca un pat komandē savu vecāko brāli.

Nesen rakstijām, ka šogad arī princese Šarlote kopā ar vecāko brāli, princi Džordžu ir uzsākusi mācības privātskolā, skola atrodas pavisam netālu no Kensingtonas pils.

Foto

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.