8.8 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Vitamīnu dzēriens “Zelta rudens”

 

Nepieciešams (4-5 porcijām)

2 ēdamkarotes kaltētu pīlādžu ogu

1 ēdamkarote kaltētu mežrožu paauglīšu

1 litrs ūdens

cukurs pēc garšas 

 

Pagatavošana

1. Mežrožu paauglīšus sasmalcina, samaisa ar pīlādžu ogām un pārlej ar verdošu ūdeni, liek uz uguns un vāra 10 minūtes.

2. Kad noņem no uguns, tad noliek uz 4-5 stundām ievilkties. Pēc tam izkāš un pieber pēc garšas cukuru.

 

Autors: Dieviete.lv

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.