Nepieciešams (4-5 porcijām)

2 ēdamkarotes kaltētu pīlādžu ogu

1 ēdamkarote kaltētu mežrožu paauglīšu

1 litrs ūdens

cukurs pēc garšas 

 

Pagatavošana

1. Mežrožu paauglīšus sasmalcina, samaisa ar pīlādžu ogām un pārlej ar verdošu ūdeni, liek uz uguns un vāra 10 minūtes.

2. Kad noņem no uguns, tad noliek uz 4-5 stundām ievilkties. Pēc tam izkāš un pieber pēc garšas cukuru.

 

Autors: Dieviete.lv

 

 

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?