8.8 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Keita Midltone apņēmusies palīdzēt ģimenēm ar maziem bērniem, kam ir finansiālas grūtības

 

Ģimeniskās vērtības Keitai Midltonei ir ārkārtīgi tuvas, viņa kopā ar savu vīru, princi Viljamu audzina trīs bērnus –  vecāko dēlu Džordžu, vidējo Šarloti un jaunāko dēliņu Luisu. Nesen uzzinājām, ka Keita ir ceturtās atvasītes gaidības un pēc princeses Šarlotes teiktā, tā būs meitenīte. Keita kopā ar palīgiem, apmeklējusi atbalsta un medicīnas centru “Sunshine House”, šis centrs nodrošina atbalstu un reālu palīdzību ģimenēm ar maziem bērniem, kas nonākuši grūtībās. Keita ar šo vizīti  cer piesaistīt sabiedrības uzmanību tādiem jautājumiem.

Savas vizītes laikā Kieta aprunājusies ar centra darbiniekiem, uzzinājusi, kādi ir viņu pienākumi. Keita ir apņēmusies iedziļināties šīs organizācijas darbībā un realizēt uzlabojumus ģimeņu dzīvē. Keita apgalvo, ka ikviens ārsts, medmāsa vai brīvprātīgais darbinieks viņai šajā misijā var piebiedroties. Šī programma nodrošinās nepieciešamo atbalstu tiem vecākiem, kas ir nokļuvuši sarežģītā dzīves situācijā.

Visbiežāk pēc palīdzības vēršas finansiālās grūtības nonākušie, kā arī tie, kuriem ir problēmas ar dzīvesvietu.

Šajā tikšanās reizē Keita iepazinās arī ar jaunajām māmiņām, kuras savus bērniņus pasaulē ir laidušas līdz 24 gadu vecumam. Sarunas laikā ar kādu trīnīšu māmiņu viena no mazajām meitiņām izrādīja interesi par Keitu, bet uzreiz sakautrējās, un noslēpās pie savas mammas. Kietu šis mirklis aizkustināja un viņa no sirds pasmaidīja.

Foto

View this post on Instagram

The Duchess of Cambridge joined @CBBC’s #BluePeter to unveil the winner of their Royal Garden Competition at @RHSWisley – congratulations Jessica ???? on your winning design! Jessica’s beautiful winning sculpture ???? is made of wood and recycled metal, and wowed the judges with its stunning butterfly wings, covered in clematis flowers ???? swipe to watch The Duchess and Jessica seeing the winning design for the first time. Congratulations also to the runners-up, Lucy and Megan, who designed beautiful tin can herbs ???? and den building ⛺ activity cards. The Duchess, Ben from @The_RHS and George Hassall joined the judging panel to pick out the winning entry for the competition, which The Duchess launched back in June this year ????

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.