5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Princis Harijs un Megana sūdz tiesā laikrakstu

 

Princis Harijs un viņa sieva Megana Mārkla ir nolēmuši sākt tiesvedību pret tabloīdu presi un iesūdzēt tiesā laikrakstu “cietsirdīgās kampaņas” dēļ. 

Emocionālajā paziņojumā, kas publicēts Saseksas hercoga un hercogienes oficiālajā mājaslapā ir teikts, ka pāris sūdz laikrakstu tiesā par savas privātas vēstules publicēšanu, Megana šo vēstuli rakstījusi savam tēvam. Harijs un Megana vērsīsies tiesā pēc vairākiem mediju ekspluatācijas mēnešiem, Harijs ir ļoti satraukts par savas sievas drosšību. Vairāki britu preses izdevumi regulāri zākājuši Meganu, un princis uzskata, ka dažādi meli un baumas publicētas, tikai tāpēc, ka Megana, atrodoties grūtniecības un dzemdību atvaļinājumā, nav bijusi visai sabiedriska.

“Šī iemesla dēļ mēs esam nolēmuši sākt tiesvedību – procesu, kas ticis apsvērts vairākus mēnešus,” teikts paziņojumā.
Preses izdevuma vārds paziņojumā nav minēts, bet ziņu aģentūra “Press Association”, atsaucoties uz advokātu biroju “Schillings”, kas pārstāv hercogieni, vēsta, ka tiesā iesūdzēts laikraksts “Mail on Sunday” un tā izdevējs “Associated Newspapers”.
Šī prasība iesniegta saistībā ar privāto datu nelikumīgu izmantošanu, autortiesību un datu aizsardzības likuma pārkāpumu.

Harijs vēlas, lai prese beidzot izbeidz izdomāt dažādas baumas. Viņš ir satraukts par Meganas drošību, jo šajā situācijā viņš atceras, cik neizsargāta bija viņa mamma, princese Diāna, kura regulāri tika pakļauta preses spiedienam, viņš nevēlas, lai Meganai tas būtu jāpiedzīvo!

Foto

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.