8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Kas saraudinājis princi Hariju? (+VIDEO)

 

Jau 10 gadus princis Harijs ir fonda “WellChild” aizbildnis, šis fonds palīdz un atbalsta bērnus ar ļoti smagām diagnozēm un viņu vecākus. Pavisam nesen Londonā norisinājās ikgadējā “WellChild” ceremonija, kuru princis Harijs apmeklējis kopā ar savu sievu Meganu Mārklu.

Svinīgās ceremonijas laikā, runājot uz skatuves, princis Harijs nav varējis savaldīt savas emocijas. “Šie bērni nekad nepārstās mani iedvesmot. Šogad tas viss manās acīs izskatās citādi, jo es tagad arī es esmu tēvs. Pagājušajā gadā, kad mēs šeit bijām kopā ar sievu, mēs jau zinājām, ka Megana gaida bērniņu. Neviens cits par to nezināja, bet mēs jau zinājām,” – teica Harijs. Vēlāk princis Harijs pastāstijis par pagājušā gada notikumiem: “Es atceros, ka stipri turēju Meganas roku. Mēs abi domājām – kā tas ir, vienā dienā kļūt par vecākiem, kā tas ir – izdarīt visu, lai aizsargātu savu bērnu un palīdzētu viņam, ja viņš piedzimst ar nopietnām problēmām vai saslimt vēlāk.”

“Es nevarēju to pa īstam apzināties, kamēr pasaulē nenāca mans paša bērns. Neviens vecāks nevēlas dzirdēt, ja viņa bērns cietīs, ka viņš savas dzīves laikā sastapsies ar dažādām grūtībām, kas ietekmēs viņu visu viņa turpmāko dzīvi,” – sacīja princis Harijs.

Savas uzrunas laikā princis Harijs sāka raudāt. Fonda “WellChild” ceremonijas vadītāja, aktrise Gabija Roslina piegājusi pie Harija un centās viņu mierināt. 

Pēc nelielas emociju pauzes Harijs turpināja: “Pēc tam, kad esmu iepazinies ar bērniem no “WellChild” un viņu vecākiem un esmu viņus redzējis visu šo gadu laikā, man jāsaka, ka jums ir izdevies mani iedvesmot, dot cerības un ticību tam, ka ikviens spētu, jo jūs iedvesmojat. Paldies par to, ka jūs esat saviem bērniem un darāt to, ko darāt,” – šie bija vārdi ar kuriem princis Harijs noslēdza savu runu.

Video

Foto

View this post on Instagram

This evening, The Duke and Duchess of Sussex attended the annual #WellChildAwards in London. WellChild aims to ensure every child and young person living with serious health needs has the best chance to thrive with the support and medical care needed in the comfort of their own home. The Duke of Sussex became Patron of WellChild in 2007, and last year both The Duke and Duchess attended the awards to honour the children and families that WellChild supports. The Duke, who first came to these awards over a decade ago, shared in his remarks tonight: “Last year when my wife and I attended we knew we were expecting our first child – no one else did at the time, but we did – and I remember squeezing Meghan’s hand so tightly during the awards, both of us thinking what it would be like to be parents one day, and more so, what it would be like to do everything we could to protect and help our child should they be born with immediate challenges or become unwell over time.  And now, as parents, being here and speaking to all of you pulls at my heart strings in a way I could have never understood until I had a child of my own.” • To find out more about tonight’s event and how you can support this very special organisation, please visit @WellChild Photos ©️ PA images

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.