1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Kāda līgava tu esi, balstoties uz tavu horoskopa zīmi?

 

Ja tu esi prātojusi, kāda līgava būsi, lasi, ko saka zvaigznes.

Lauva – egocentriskā līgava

Jau kopš bērnības tavs moto ir „Es! Es! Es”, un tieši tāda līgava tu esi. Ja kāds tev kaut ko jautās, tu nekautrēsies atgādināt, ka tā ir TAVA diena un TAVAS kāzas, un, ja kāds nevar to dienu uztvert kā prioritāti, tad var neierasties vispār. Kāzu dienā tu sev apkārt gribi redzēt tikai tos cilvēkus, kas tevis dēļ darīs visu.

Jaunava – Sīkumainā līgava

„Kāpēc tava kleita ir par pus centimetru īsāka, nekā pārējām līgavas māsām?” – Jā, kaut ko tādu pamanītu tikai Jaunava. Lai gan tas, ka tu pievērs uzmanību visām detaļām, padarīs tavas kāzas par interesantām un skaistām, tomēr, kamēr tu līdz tām tiksi, visi jau būs sajukuši prātā. Atceries, parasti kāzu dienā viesi nepamana nenozīmīgās detaļas, ko pamana līgava un kāzu organizators. Viesi vienkārši bauda dienu.

Svari – Paviršā līgava

Ak, Svari… Vai kāzu dienā vispār ir kaut kas svarīgāks par tevi? Nē. Tava kleita ir skaista, svinību vieta ir skaista, pat salvetītes ir skaistas. Mēs zinām, ka tu visu mūžu esi sapņojusi uzrīkot kārtīgu ballīti, lai pārliecinātu pārējos par to, cik lieliska tu esi, tāpēc tas, kādas ir detaļas, tevi it nemaz neinteresē.

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.