1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Latvijas vārds izskanējis populārā “Netflix” seriālā (+VIDEO)

 

Nesen iznāca “Netflix” seriāla “The End of the F***ing World” otrā sezona, sezonas pirmajā sērijā tiek pieminēta Latvija! 

Latvija pieminēta pirmās sērijas sākumā, kad māte pārbauda savas meitas zināšanas ģeogrāfijā. Viņu dialogs:
Māte: Austrija?
Meita: Vīne!
Māte: Ķīna?
Meita: Pekina!
Māte: Kongo Demokrātiskā Republika?
Meita: Kinšasa!
Māte: Latvija?
Meita: Kijeva.
Māte: Jūtos tā, it kā būtu dabūjusi pa seju.

Savā Twitter kontā ar šiem jaunumiem dalijās arī Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš, kurš seriālu skatās krievu valodā. Viņa Twitter ir redzama seriāla aina, kurā pieminēts Latvijas vārds.

Seriāls ir par diviem jauniešiem, Džeimsam ir 17 gadu, un viņš ir pārliecināts, ka ir psihopāts. Alisei arī ir septiņpadsmit, bet viņa ir dumpīga jauniņā skolā, kura Džeimsā saskata iespēju aizbēgt no savas nelaimīgās dzīves mājās, jo viņas mamma ir jaunās attiecībās ar visai perversu tipu. 

Seriālam “The End of the F***ing World” kopumā ir divas sezonas,  zināms, ka šī ir seriāla noslēdzošā sezona un par spīti serialā popularitātei un fanu pulkam, trešā sezona netiek plānota. Scenārija autors uzskata, ka “The End of the F***ing World” pēdējāi sezonai ir lielisks noslēgums, tomēr pauž minējumus, ka situācija var mainīties un trešā sezonā var arī tapt. Jau sākotnēji seriālam paredzētas vien divas sezonas un scenārijs trešajai nav uzrakstīts.

Ļoti interesanti, ka kompānija “Netflix” šomēnes ar vietējās kastinga aģentūras starpniecību sāka meklēt Latvijā dzīvojošus krievvalodīgos aktierus, vīriešus vecumā no 60 līdz 80 gadiem! Filmēšna norisināsies novembra beigās un decembra sākumā Berlīnē vai Toronto.

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.