0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Uzzini, kādēļ Megana Mākla mudinājusi princi Hariju doties pie ārsta! (+VIDEO)

 

Princis Harijs esot piekritis ārstniecības kursam, kādā Londonas medicīnas centrā, šis centrs ārstē dažādas matu un ādas problēmas.

Ārzemju mediji ziņo, ka drīz pēc tam, kad princis Harijs apprecējās un kļuva par tēvu, viņš strauji sāka zaudēt savus matus, jāpiebilst, ka šī problēma ir iedzimta. Megana esot viņu pamudinājusi cīnīties ar šo kaiti un atradusi Harijam lielisku ārstu. Pirms dažām dienām  princis Harijs devies pie slavenā ārsta Filipa Kingslija, Filipa klīniku mēdz dēvēt par zvaigžņu matu klīniku. Filipa klīnika sniedz savus pakalpojumus dažādām pasaules slavenībām – sportistiem, politiķiem, aktieriem, mūziķiem, modeļiem u.c. Princis Harijs devies uz klīniku, lai uzzinātu, kā iespējams risināt viņa matu atkāpšanās problēmu.

Klīnikā Harijs ir uzzinājis, ka viņa mati sākuši izkrist stresa dēļ, tas visticamāk, pēdējo gadu laikā radies dažādu notikumu dēļ viņa dzīvē.  

“Harijs apgalvojis, ka tikšanās noritējusi veiksmīgi. Ārstniecības iestāde, kuru viņš apmeklēja, patiešām esot lieliska – viena no labākajām pasaulē. Harijam tika izstrādāts speciāls ārstniecības plāns. Taču tas maksājot visai dārgi,” – izdevumam “Daily Mail” paudis kāds noklusēts avots.

Ārsts, kurš konsultēja princi Hariju, esot pārliecināts, ka Harijs pie viņa devies, jo Megana pamudinājusi viņu uz to. “Viņa ir bijusi Holivudas aktrise un savas karjeras laikā ir guvusi pieredzi par to, kā labi izskatīties. Daudzi mani klienti vēršas pie mums pēc šādas palīdzības, jo to vēlas viņu mīļotās sievietes,” – sacījis Filips Kingslijs.

Filips arī atklāji, ka princim nevēršoties pēc palīdzības jau 50 gadu vecumā nebūs matu! Harijs nav vienīgā slavenība, kura saskārusies ar šādu problēmu. Piemēram, prinča Harija vectēvs, princis Filips, viņa tēvs, princis Čārlzs un onkulis, princis Edvards arī cieš no šīs pašas problēmas. Vecākais Harija brālis, princis Viljams, matus sāka daļēji zaudēt būdams tikai 20 gadus vecs! Agrāk Hariju uzjautrinājis, tas, ka apkārtējie zaudējuši matus, bet tagad viņam noteikti smiekli vairs nenāk…

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.