1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Koronavīrusa karantīna skārusi arī prinča Viljama atvases (+VIDEO)

 

Elitārā “Thomas’ Battersea” skola Lielbritānijā, kurā mācās Keitas Midltones un prinča Viljama bērni, ir slēgta karantīnas dēļ!  Tam iemeslu kļuvušas pamatīgas bažas par jaunā koronavīrusa draudiem.

Mācību iestādes administrācija ir noteikusi visiem skolniekiem, tostarp arī princim Džordžam un princesei Šarlotei, divu nedēļu karantīnas periodu. Šāds lēmums ir pieņemts tādēļ, ka četri no skolas audzēkņiem nesen ur atgriezušies no ceļojumiem uz Itāliju, zināms, ka Itālijā nesen bijuši vairāki koronavīrusa gadījumi. 

Pašlaik ir zināms, ka nevienam no skolas audzēkņiem nav konstatēti vīrusa simptomi, tomēr skolas administrācija uzskata, ka pareizais soli, ko veikt šajā situācijā, ir uz laiku slēgt mācību iestādi. Kembridžas hercogu atvases divas nedēļas pavadīs kopā ar saviem vecākiem.
Britu žurnāliste Džeina Mūra televīzijas pārraidē “Loose Woman” atklājusi, ka šajā skolā īpaša uzmanība tiek pievērsta iekļaušanas un iejūtības veicināšanai. Skolā esot noteikums, ka, ja bērna vecāki rīko ballīti, viņiem noteikti jāuzaicina pilnīgi visi bērna klasesbiedri. Domājams. ka šāda attieksme ir visai apsveicama, kurš gan neatceras ballīti, kurā netiek ielūgts… Izrādās, ka skolā pat ir izliktas zīmes ar dažādiem aicinājumiem būt jaukiem un skolas vadība bērnus mudina neizvēlēties sev vienu labāko draugu!

“Thomas’ Battersea” skola  bērnus attīsta septiņos novirzienos – “Personīgā izaugsme”, “Sociālā izaugsme”, “Emocionālā izaugsme”, “Komunikācija un valoda”, “Fiziskā attīstība”, “Lasītprasme”, “Matemātika” un “Mākslas un dizaina pasaules izprašana”. Katram skolēnam tiek izvērtēta atbilstoša pieeja un attīstītas tās spējas, kurās skolēns ir prasmīgāks. 

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.