1 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Covid-19: Princis Harijs un Megana Mārkla iesaistās labdarības akcijā! (+VIDEO)

 

Megana Mārkla un princis Harijs šobrīd dzīvo Losandželosā. Pāris cenšas maksimāli izolēties no citiem cilvēkiem un ievērot valsts dotos norādījumus. Paparaci izdevies uzņemt fotogrāfijas, kurās redzams kā Megana un Harijs dododas uz veikalu pēc pārtikas un izved pastaigā savus suņus. Meganai un Harijam visur līdzi dodas viens vai divi miesassargi.

Jau dažas dienas Amerikā ir stājusies spēkā prasība, ka epidēmijas laikā cilvēki uz ielas drīkst doties tikai ar sejas maskām. Nav norādīts, ka tām obligāti jābūt, piemēram, medicīniskajām sejas maskām vai respiratoriem, protams, ka Megana un Harijs šos noteikumus ievēro.Dodoties pastaigā ar suņiem, kurp princis Harijs bija izbraucis tālāk no pilsētas burmzas, viņi ar Meganu bija izvēlējušies masku vietā sejas lakatiņus, kas komiski mazliet atgādināja laupītāju maskas.

11 mēnešus mazais Ārčijs šajās pastaigās netika manīts, bet Saseksas hercogus pastaigā pavadīja miesassargs, kurš gan esot ignorējis valsts ieteikumu par sejas masku!!!

18.aprīlī Megana Mārkla un princis Harijs tika pamanīti Losandželosas ielās un pārtikas veikalos labdarības organizācijas “Angel Food on LA” ietvaros. Pāris devās uz pārtikas veikaliem pēc iepirkumiem, bet pēc tam tos nogādāja vairākiem cilvēkiem, kuriem  Covid-19 pandēmijas laikā ir nepieciešama pārtikas palīdzība mājās. Megana bija nodrošinājusies nopietnim jo uz viņas sejas bija respirators, kas tiek uzskatīts par vienu no visdrošākajiem līdzekļiem pret inficēšanos ar vīrusu, toties princis Harijs gan izlīdzējās ar lakatiņu, kuru bija apsējis ap seju.

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.