Nepieciešams

Nelielas bietes

Malti melnie pipari

Jūras sāls vai ķiploku sāls

Olīveļļa

Citronu sula

Timiāns

Pagavošana

Bietes nomazgā, tad nomizo un sagriez pēc iespējas plānākās šķēlēs.
 
Biešu ripiņas ieliec bļodā, pielej olīveļļu un citrona sulu, tad pievieno piparus. Visu kārtīgi apmaisi!
 
Šķēlītes sakārto cepešpannā tā, lai tās nepārklātos un pārkaisa ar šķipsnu sāls.
 
Uzkarsē cepeškrāsni 80° C temperatūrā, liek kaltēties bietes aptuveni 2 stundas līdz tām sarullējas malas. Ja vēlies, tad garšai pirms kaltēšanas var uzkaisīt timiānu.
 

Video

Autors: Dieviete.lv

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2020

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?