17 C
Rīga
otrdien, augusts 11, 2020

Biešu čipsi

 

Nepieciešams

Nelielas bietes

Malti melnie pipari

Jūras sāls vai ķiploku sāls

Olīveļļa

Citronu sula

Timiāns

Pagavošana

Bietes nomazgā, tad nomizo un sagriez pēc iespējas plānākās šķēlēs.
 
Biešu ripiņas ieliec bļodā, pielej olīveļļu un citrona sulu, tad pievieno piparus. Visu kārtīgi apmaisi!
 
Šķēlītes sakārto cepešpannā tā, lai tās nepārklātos un pārkaisa ar šķipsnu sāls.
 
Uzkarsē cepeškrāsni 80° C temperatūrā, liek kaltēties bietes aptuveni 2 stundas līdz tām sarullējas malas. Ja vēlies, tad garšai pirms kaltēšanas var uzkaisīt timiānu.
 

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!