6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Megana Mārkla sadusmojusies, ka pils vienmēr aizstāv Keitu Midltoni. Megana esot kļuvusi par mediju upuri! (+VIDEO)

 

Megana Mārkla pavēstijusi, ka pils ļoti pavirši noraudzījies uz viņas kritizēšanu medijos. Keitu Midltoni, atšķirībā no viņas, karaliskā ģimene gan nav devusi žurnālistu saplosīšanai.

Megana, kura ir arī bijusī amerikāņu aktrise atklājusi, ka britu karaliskajā ģimenē valda dubultā morāle. Meganai ir pamats uzskatīt, ka pils pārstāvji nav rūpējušies par viņas publisko tēlu, drīzāk ir ticis pieļauts, ka jauno hercogieni nozākā visā valstī. Megana uzskata, ka Keita ir pilnīgi pretējā situāciju, Keitas tēls nekad netiekot notraipīts. “Megana sacīja, ka neviens monarhu ģimenē nav gatavs samierināties, ja kritizē Keitu,” – žurnālistiem Meganas vārdus atstāstījis kāds Mārklas ģimenes draugs. 

Pavisam nesen Saseksas hercogi paziņoja, ka pilnībā pārtraukuši sadarboties ar četriem britu medijiem, savukārt pils pārstāvji pēc šī notikuma ziņoja, ka ir šokēti par šādu pavērsienu!

“Megana teica, ka neviens no karaliskās ģimenes nav tiesīgs paust savu izbrīnu par šādu lēmumu. Viņa sacīja, ka visi lieliski zina, kāda princim Harijam ir attieksme pret britu tabloīdiem. Viņš vēlas ieviest pārmaiņas. Bet, ja kritizētu Keitu, neviens to nepaciestu. Megana teica, ka Harijs vienīgais ir bijis viņas aizstāvis,” – turpināja Meganas draugs. Princis Harijs esot vērsies pēc palīdzības gan pie sava tēva, prinča Čārlza, gan pie savas vecmāmiņas, karalienes Elizabetes II. “Viņi neko neizdarīja, lai mainītu protokolu, neskatoties uz to, ka redzēja, ka Megana tiek “saplosīta” gabalos. Megana teica, ka tas viņu darījis gluži vai traku.”

“Princis Harijs savai ģimenei ļāva skaidrāk par skaidru saprast, ka viņi nevēlas dzīvot līdzšinējā sistēmā, ja to nemainīs. Megana teica, ka neviens neņēma vērā arī viņas pašas lūgšanas, tāpēc viņiem ar Hariju nācās visu ņemt pašiem savās rokās”, – drauga vārdi publicēti izdevumā “Daily Mail”, kas ir viens no populārākajiem britu izdevumiem un arī viens no medijiem, ar kuru  Saseksas hercogi ir pārtraukuši sadarbību.

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.