1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Modele Džidžī Hadida gaida meitiņu! (+VIDEO)

 

Modele Džidžī Hadida ar savu draugu, mūziķi Zeinu Maliku ir sava pirmā bērniņa gaidībās! Šādas runas paklīdušas jau sen, bet beidzot topošā māmiņa to apliecinājusi arī oficiāli, tas notika “Tonight show with Jimmy Fallon” raidījumā, video zvanā. 

Džidžī Hadida video intervijā uzsvēra, ka viņu un Zeinu neuztraucot Covid-19. Pāris saglabājot vēsu prātu un ar nepacietību gaidot bērniņu. Bērniņam pasaulē jānāk šī gada septembrī, Džidžī šobrīd ir piektajā gaidīšanas mēnesī. Fani ievērojuši fotogrāfijas ar rozā bēbīšu lietiņām, tas ir raisījis runas, ka gaidāma meitiņa. Šobrīd Zeins dzīvo kopā ar Hadidu ģimeni fermā, Pensilvānijā, ASV.

Pāris sāka tikties jau tālajā 2016. gadā, tomēr attiecības izjuka, jo katrs vēlējās fokusēties uz savu karjeru. Pagāja laiks un pāris atjaunoja savas attiecības un šoreiz mīlestība tikusi svētīta ar gaidāmo bērniņu. Džidžī par grūtniecību faniem lika nojaust, sagaidot savu 25. dzimšanas dienu, kad viņas Instagram tika publicēti foto arī ar dāvanām, kurās ir zīdaiņa apģērbs un mantiņas. 

 Video
 
Autors: Dieviete.lv
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.