4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Latvijā no Covid-19 izveseļojušās divas trešdaļas reģistrēto saslimušo

 

Latvijā no Covid-19 ir izveseļojušās divas trešdaļas reģistrēto saslimušo jeb 627 no kopumā 950 atklātajiem inficētajiem.

Kā liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotā informācija, aizvadītajā diennaktī inficēšanās ar Covid-19 Latvijā fiksēta četriem cilvēkiem.

Vakar valstī veikti 1900 testi saslimšanas ar Covid-19 noteikšanai, bet kopumā līdz šim Latvijā kopumā veikti 79 047 šādi izmeklējumi.

Savukārt kopumā Latvijā līdz šim mirušas 18 personas, kuras bija inficējušās ar Covid-19.

Pēdējās diennakts laikā slimnīcās ievietoti divi pacienti ar Covid-19, bet divi no tām arī izrakstīti. Līdz ar to kopumā stacionāros ārstējas 30 pacienti – 28 pacienti ar vidēji smagu un divi pacienti ar smagu slimības gaitu. Kopumā no stacionāriem izrakstīti 111 pacienti.

Tikmēr Valsts policija aizvadītajā diennaktī veikusi 1604 pārbaudes par ārkārtējās situācijas ierobežojumu neievērošanu un sākusi septiņas lietvedības.

Autors: nozare.lv

12.04.2020.

 

1 KOMENTĀRS

  1. Liekaties miera ar to savu cirku ,vot ja butu kads miljards no zemes noslaucits tad varetu saprast ,katru gadu no gripas mirst vairak, un tagad intresantakais no neka cita neviens nemirst tik no kovid 😀 un saslimosho skaits smagi tiek parspilets

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.