9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Princis Harijs un Megana Mārkla nokaitina britus! (+VIDEO)

 

Šovasar dienasgaismu ieraudzīs autobiogrāfiskais romāns par princi Hariju un Meganu Mārklu. Jaunās grāmatas nosaukums būs “Finding Freedom: Meghan and the Making of a Modern Royal Family”. Pāris sola, ka tajā tiks atklāta gan viņu abu privātā dzīve, gan tas, ar kādām grūtībām viņi sastapās, dzīvojot karaliskajā ģimenē un kā, galu galā, nokļuva Meganas dzimtajā Amerikā.

Populārajā TV šovā “Losse Women” tika pārrunāta gaidāmā grāmata, kas solās kļūt par bestselleru. Šova vadītāji apsprieda Saseksas hercogus rīcību, kura vairumam varētu šķist visai nesaprotama. Kad pasaule ir pakļauta epidēmijas izaicinājumam, Harijs un Megana pamet britu karalisko ģimeni, bet cenšas nopelnīt lielu naudu ar grāmatu, kas stāstīs tieši par šo ģimeni… Visai savdabīgi?

TV šova vadītāja Saira Khāna uzsvēra, ka bijusi ļoti liela prinča Harija un Meganas fane. “Viņu savienība karaliskajā ģimenē kļuva par pirmajām laulībām, kas noslēgtas starp dažādu nacionalitāšu cilvēkiem. Harijs un Megana ir atteikušies ne tikai no savas pārliecības, ko agrāk pozicionēja, un savas ģimenes, bet arī no savas dzimtenes,” – paziņoja viena no šova vadītājām. Viņa arī akcentēja, ka nekur nav teikts, ka ienākumi no grāmatas pārdošanas tiks kaut vai daļēji novirzīti labdarībai, jo, visdrīzāk, šī grāmata patiesībā būs vienkārši “biznesa projekts” un ienākumi no tās tiks viņu pašu kabatās.

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.