2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Meganas Mārklas un prinča Harija nedienām nav pienācis gals (+VIDEO)

 

Radies iespaids, ka princis Harijs un Megana Mārkla ir īsti neveiksmju magnēti. Jūnija sākumā ASV valsts iestādes atteica reģistrēt Saseksas iesniegto pieteikumu – kurā pāris vēlējās reģistrēt nosaukumu “Archewell” un vēlāk izmantot to kā savu zīmolu. Šis nosaukums radies kā atvasinājums no hercogu dēliņa vārda Ārčijs.

Izrādījās, ka atteikuma iemesls bijis triviāls – Saseksas hercogi nebija iesnieguši visus nepieciešamos dokumentus, lai zīmola nosaukumu varētu tikt piereģistrēts. Tā tomēr nav nenovēršama problēma. Harijam un Meganai Mārklai tika dots laiks līdz 22.augustam, lai iesniegumu pārformētu, izpildot visas nepieciešamās prasības, kuras iepriekš netika ievērotas. Tagad tapis zināms, ka kāds Amerikas pilsonis Skots Kantro arī vēlējies reģistrēt ļoti līdzīgu nosaukumu. Skots iesniedzis reģistrācijai vārdu “Archecares”. Interesanti ir tas, ka savu iesniegumu viņš iesniedzis agrāk par Saseksas hercogiem! Izrādās, arī Skots Kantro kļuvis par birokrātijas upuri un tieši tāpat kā Harijs un Megana, pirmajā reizē nebija iesniedzis korektu dokumentāciju un šī iemesla dēļ arī viņa pieteikums šobrīd ir ticis noraidīts… 

Nosaukums “Archewell” Harijam un Meganai ir ļoti nozīmīgs Vienu “sakāvi” viņi jau cieta – laikā, kad viņi paziņoja, ka vairs nevēlas pildīt britu karaliskās ģimenes pienākumus un dzīvot paši savu dzīvi, Lielbritānijas karaliene Elizabete II aizliedza viņiem izmantot nosaukumu “Sussex Royal” nākotnē.

Plānotais labdarības  fonds ar nosaukumu “Archewell” būtu ģimenes zīmola jaunais nosaukums. Savu darbu fonds bija iecerējis uzsākt šī gada maijā, tomēr  koronavīrusa epidēmijas dēļ  viss process ir ieildzis.

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.